Tuesday, September 11, 2012

1st Wedding Anniversary and Lace Jakarta

Soksek2 by Aida & Riana at 8:28 PM
Reactions: 


Morning all..

Yes we are approaching our 1st anniversary in 3 weeks. Oh no, dh setahun, eh baru setahun jek. Setahun tu mcm kejap jek berlalu. Tak terasa pun dh setahun. We are happy living together walaupun selalu sentap2. Smpi ada 1 masa tu I rasa, “eh!! what the heaven la I dok serumah dgn lelaki ni.”. Husband i mmg sgt kuat menyakat. Kadang2 kalau dia tak de bahan nk nyakat, dia saja buat tak layan i, tak nak cakap dgn I..Smpi I terasa, Eh, aku ada buat salah. Then i pun mula la gembeng genang2 air mata memikirkan nasib seorg isteri. Lepastu mula la dia gelakkan I. Argghhh mmg tensi..Penat jek feeling2.

Husband tak cerewet bab makan. Yg penting jgn termasin, jgn goreng ayam tak masak, jgn tak boleh makan. Tu jek. Bab menu tu mmg dia tak kisah. Ape2 pun boleh makan. Bab mengemas mmg malas sungguh. Kena cakap baru buat. Kang suruh2 suami derhaka pulak kan. Tp dia kata takpe, suruh jek. Bab memasak, mmg rajin sungguh menolong isteri. Terima kasih byk2. Bab main game mmg tak blh bla ni. Asik main game jek smpi I pernah rasa nk hempas tepon dia tak pun nak uninstall game dia tu. Ada ke sepanjang perjalanan dr JB ke pasir Gudang dia asik bebel pasal askar gemuk pakai baju la, askar gemuk ada perisai la, mmg hangin jek I. Tp terpaksa la redha sbb time I menjahit veil, suami mmg takkan dilayan sementara waktu. I love u so much tau bie. You are so awesome and hensem. Love Love Love (Ada ke dia mintak I scrambler utk hadiah anniversary. Meroyan betul)

My husband in action;

Sehari sebelum raya. Lepas fitting terus taknak bukak

Beriya nak punjabi suit. (Main game)

Terperosok tepi sofa (Main game lg)

Masak pulak

Tak tau nak kata ape dh ni

Kadang2 turut jadi model veil I. Hahahah


Our Anniversary is on 8 Oct and I need to fly to Jakarta for Business Trip. Kesedihan dalam kegembiraan. Sedih sbb tak dapat celebrate. Genbira sbb dapat restock Lace2 Hoyeaahhh. So sape yg nak tempah veil tu, boleh la tempah sekarang ye. Sbb bile I dpt beli material murah dari sana, I akan charge veil sgt2 la murah. Mostly less than RM100. Lepas tu dapat patch lace yg cantik2 pulak tu. So sila2 lah drop me an email ye.
Start meeting hr Isnin, so Ahad pg2 I dh amik flight. Lepas supir anta utk cek-in, terus la I ke tanah abang. Then habis meeting hari Rabu, I terus ke Mayestik pulak. Oh so heaven la soping kat sana. Kalau setakat pumps-heel tu, RM30 jek duit Malaysia. Boleh la kalau nak buat sanding sekali. Sbb tak la comfortable sgt utk daily use. Sekadar cantik jek.

So, to anybody yg nak tempah veil dah boleh tempah sekarang. Yang mengidam2 kan lace cantik, wait for me yeay. I will buy few pieces.

7 girls dh soksek2 together:

Anis_Apis on September 11, 2012 at 8:32 PM said...

Oh my...so funny la ur husband...haha

shizansyafik on September 11, 2012 at 8:45 PM said...

wow. menarik tu..

bunga daisy on September 11, 2012 at 9:29 PM said...

so sweet la ur husband...yg jadi model tu tak thn...lawak la

Fainie on September 11, 2012 at 11:41 PM said...

Anis & Daisy: mmg lawak dia tu kadang2..tp bab2 menyakit kan hati pun ada jgk. TD blik lunch I ckp I kena outstation 4 hari..Blh dia terjerit2 ckp MERDEKA..sabar jek la..hahaha

Schaz on September 12, 2012 at 7:18 AM said...

ha'ah la, yang sporting jadi model veil tu yang terbaek skali..hahaha

aTy _faRed~ on September 14, 2012 at 7:56 AM said...

kekadang asben ni ar penghibur hati kite..sahabat kite..dan segale nyer tuk kite kan..hepi aniberseri..:)

Riana on September 20, 2012 at 8:01 PM said...

kih kih org felda mmg mcm tu kot..hahaha

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates