Tuesday, January 22, 2013

Semakin Jarang

Soksek2 by Aida & Riana at 1:30 AM
Reactions: 
Ye, semakin jarang mengupdate blog ni sbb takde ape yg menarik nak disharekan. Dulu byk cerita pasal preparation kawen, then preparation rumah baru. sekarang, life going so normal. Yg preggy, blh la nak coret2kan pengalaman manis kat sini. yg dh ada baby, blh la upload pic baby and share the development. I pembaca tegar blog2 kamu, blog aty, blog wawa donutz, blog KR, Blog my Khalish, blog mommy qasyaf. Suka tgk ank2 uols membesar. We all masih menanti. 1 tahun 3 bulan

1 tahun 3 bulan. kadang2 mcm dh terbiasa berdua sampai terlupa nak berusaha. Bila teringat dan terdetik rasa sedih, baru buat research lg, IUI, suntikan hormon, itu ini. Sila cubit diri sendiri yg tidak konsisten. Bukan tak nak ank, tp smpi satu2 masa tu mcm dh pasrah, taknak pk, taknak stress. Just positive think that Allah give us time to spend together. Mode: Usaha dan tawakal

Takpe kami redha. Pengalaman org lain buat kami kuat. ada yg dh 7 thun, 8 thun, 10 thun. Takpe usaha lg.

2013, byk bnda yg ditarget. The biggest one: New car. Yeay! coming soon. Baby Suria akn dihantar ke negeri asalnya. Balik Melaka la ye. Mommy dh nak ada new baby in the house. Lisa, ur words influence so much. Hahaha Tq dear.

Right now, I work hard on Adria Cottage. our new business and new addiction. Hubby pun rajin tolong. tolong asingkan manik jek la yg dia suka.

5.30pm. dah, jom balik




4 girls dh soksek2 together:

Nawal Latisya on January 22, 2013 at 6:30 AM said...

samala..kdg2 dah terbiasa dgn hidup berdua...tp bila di kalangan org yg ada anak baru terpikir ttg usaha nak dpt anak...rasa rendah diri pun ada...=(

e k i n ♥ y u s r i on January 22, 2013 at 3:48 PM said...

insyaallah nnti adelah rezeki

Nursaila Norman on January 22, 2013 at 5:13 PM said...

sabar lah ye fainie..ada hikmah kan,nak korg berdua spend ms sama2 mcm pengantin bru tu..no worries k..insyaallah,rezeki allah bagi :)

LisaLisut on January 29, 2013 at 6:24 PM said...

awww terharu saya...hehe.. xpela fainie. sbr. good thing come to those who waits :)

i doa kan semoga one day you dpt berita gembira utk dpt baby! :)
amin!!!

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates