Sunday, November 2, 2014

Dah november

Soksek2 by Aida & Riana at 5:54 PM
Reactions: 
Salam uols,

Kejap sgt masa berlalu. Kejap je dah nk hujung tahun. Padahal rasanye br je buat kpi. Ni dh nk kena evaluate kpi. This year my career quite terumbang-ambing. Awl thn hr tu i get promotion. Then masuk new president, dia nk rombak org chart. Ntah mcmana dia rasa i tak patut handle risk dept sbb i ada degree in engneering. Masalahnye i dh tglkan engneering 5 thun tu. Kalau kena pndh production serius i x tau nk buat ape. But, to be in risk dept, i totally dh give up. Byk sgt kena kacau. Bos i ok je. Bos2 lain mcm what the tut. Haish rasa nk resign jek. Tp dok apply keje lain sana sini, tak dipanggil intbiu pulak. Nak jd full time housewife, im not ready. I tkt expectation hbnd i tlalu tgi. Mst dia nk bfast, lunch, dinner tsedia. Umah sentiasa kemas. Fuh mmg tak daya. Tak ready actually.

Lgpun next year nk renovate our new house and ada few big plan. Nk kena kumpul byk dana. Kalau harapkan biz je, cuak jgk. Maka bertahanlah

Weekend ni ada furniture fair kt Persada johor. Br nk survey2 n buat budget. Theme masih dlm pertimbangan. Rumah tu almost done. Tinggal buat jalan je. Delay skt. Ptutnye siap august hr tu. Tp xpe lh, blm plan nk duduk sana. Sbb jauh dr tmpt keje n agk tpencil. Area br nk dvelope. 1st residential area kt sana. Tp skang tgah naik projek PRIMA n high cost housing.

Hall bwh




Area blakang luas lg. Rasanye nk tarik hbs kot. Senang dapur luas. Maklum la suku sakat ramai. Gathering mkn2 je pun dh mcm rewang nk kenduri.

Target dec 2015 nk start renovate. Hope everything will be good. Amin

3 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on November 2, 2014 at 7:28 PM said...

Besarnyaaa best.. if tarik smpi blkg tu mst dpt buat island..huhu. i xdpt island wpn dh extend sbb design rumah IJM tu bongok belok sne sini dgn bilik air tu mengganggu. tp xnk pecah bilik air tkt ganggu struktur n kos. so dpt bfast bar je huhu..

aquarius morius on November 15, 2014 at 8:39 PM said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja on May 24, 2015 at 4:54 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates