Thursday, August 11, 2011

Mimpi Bayi

Soksek2 by Aida & Riana at 8:27 PM
Reactions: 
Salam Jumaat Dear..

Kejap je dh 12 hari puasa kan..masa berlalu mmg laju. Lg 2bulan je nak kawen..

Semalam i g jumpe my best fren..buka puasa same2 n borak2 smpi lebam..Then i cerita kat die, lately i ada mimpi pasal baby..2 kali kot..then die trus cakap, beb, bahaya mimpi baby ni..i prnh baca tafsir mimpi, tu tanda2 org nk kenakan kita..

Tbe2 i rasa tkut..masa mimpi tu i rasa bahagia jek..first i mimpi i tgh susukan baby..second i tgh main2 dgn baby yg sgt comel..masa mimpi tu i thought it just because i'm too passion about baby lately..slalu tgk pic2 ank kawn i, tgk2 baby stuff, baca pasal BF.. so i just ignore je that mimpi..

So this morning i came to the office and i search on Tafsir Mimpi


Bermimpi melihat bayi mungil
Berhasil dalam percintaan atau munculnya hal-hal yang menyenangkan

Bermimpi menyusui bayi
Peringatan agar waspada terhadap penipuan


Ada jugak yg tafsirkan mengenai saka kalau mimpi baby ni..Rasa sgt la tak sedap hati..Hopefully nothing happen to me..


Jaga solat n rajin2 mengaji..

3 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on August 11, 2011 at 9:11 PM said...

fainie,i think its true.sbb aritu masa i citer kt kawan i yg i mimpi baby dia tye u ade susukan or bg susu ke apa?sbb kdg2 tu anak jin katenye.huhuh..tatau la betul ke x tp mcm ade kebenaran jugak.sbb tkt if kita bg dia susu kita jd mcm connected ke apa.wallahualam.

choclairissa @ intan on August 12, 2011 at 12:45 AM said...

i pun sll mimpi baby sekarang..maybe sebab teringin nk baby kot..tp xdela mimpi susukan..dulu2 mimpi baby tendang dar dlm perut..semalam mimpi kiss baby~bestnye bau baby~

Sfarlina on August 12, 2011 at 3:41 AM said...

pe2 pun..believe in Allah dear.. doa bnyk2 moga dilindungi dr sgla pkra buruk

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates