Tuesday, August 30, 2011

Accident masa amik kad kahwin

Soksek2 by Aida & Riana at 6:37 AM
Reactions: 
Tu lah, org tua2 ckp, time darah manis ni jgn ligat sgt. tkut jd bnda yg bukan2..sbtu lepas i g amik kad kawin i kt KL..we all g 3 beradik naik kete adk i..baru sebulan jek kuar kete die tu..kitorg gerak kul 9.00 pg..smpi lbh kurang kul 10.30 mcm tu..smpi2 diorg mmg dh stand-by kn kad2 tu sume..so we all amik, cek2 sume then trus nk gerak balik ~Nti ada story kad kawen lak..MY ONE CARD. 

I nk drive, tp my sis insist to drive. so ok la, kete die kan..then baru 10 minit gerak mcm tu, smpi kt 1 simpang tu, adik i tercompuse and she do emergency brake..but luckily car behind didn't hit us..fuh lega..then 3 sec lepas tu, berdentum dr belakang..kete yg ketiga hentam kete blakang kitorg then kete blakang terhentam la kitorg..pergh, dh la kat KL masa tu, kitorg takde experiance lak tu..kete baru lak tu..mmg berderau2 la darah..

then ada sorg uncle tu bwk kitorg g nearby workshop..nsbaik workshop melayu..yg langgar we all tu chinese pompuan..discuss itu ini, dia agree to pay us..then we all trus blik melaka, repair kete tu kt melaka. dh la lg 3 hr nk raya masa tu..workshop byk yg dh tak nk wt..last2 ada jgk yg buat..skang kete my sis dh back to normal n duit yg we all dpt tu pun sufficient..

To all b2b outside there, carefull in whatever u do n dont overexcited.. 

1 girls dh soksek2 together:

miszatie on September 8, 2011 at 7:26 PM said...

haishh..hati2 ye faini...btol tu darah manis..kena hati2 slalo k.:)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates