Tuesday, February 7, 2012

Red Velvet - final episode

Soksek2 by Aida & Riana at 5:51 PM
Reactions: 
Red Velvet idaman perut ni mmg byk cerita nya sblm dapat makan..Lepas kes tak bawak purse g UO tu, i still berusaha la nk g beli ingredients for the cakes..

Balik rumah, so excited nak start buat..tp sebelum tu smpt tgk kt Joy of Baking la cara2 nk buat cake ni..15 minutes video..masa minutes ke 13 tbe2 teringat yg Broadband weekly subscription mcm dah expired tp tak sure sgt..takpe la truskan la m-study cara2 buat cake ni..lepas tgk video tu, trus tgk subscription sms..confirm dah expired 1 day and i dgn tak perasan nya m-surfing internet using data charge..dh la semalam i main game online, tgk video, tgk video, tgk video, main game, semuanya guna data charge..Celcom tak notify i yg service tu dh expired. What the tut betul la..i cek my bill, it reach RM200++..previously, it's 2 days before that, baru RM50 je..sangat la terkejut..trus call celcom mengadu..then they give rebate on that..nasib baik tak spoil mood buat kek i..

Cream cheese yg sgt shedap..tp hodoh (",)

Addicted

Cupcake version
I make it in 2 version..Rupa mmg tak berapa cun la..sbb i tak reti nk sapu cream cheese atas kek tu..maklum la tak g menuntut kan..Siap terhangus sikit kat bawah tu..Tp rasa mmg yummilicious la..kejap2 bukak pintu es-box..kalau makan 1 slice trus, agak jemu la..kalau dok menyudu, lebih nikmat..

Yg cupcakes version tu i bawak blik melaka..my brother mmg suka la..kejap jek dia settle kan sume tu..

5 girls dh soksek2 together:

sha on February 8, 2012 at 5:42 AM said...

sajer tau buat i jeles. aritu fasha dah dpt mkn red velvet sedap kat Delicious tapi bila tgk entry ni seriesly teringin gila nak mkn lagi tapi x reti and x sempat nak buat T_T

choclairissa @ intan marliana on February 8, 2012 at 6:06 AM said...

bentuk x penting janji rasenye..sedapnyee~~

fainie_riz on February 8, 2012 at 6:52 AM said...

Sha: u yg wt i teringn dulu tau.ha3.nk buat nye xsusah sgt pun.mcm kek biasa jek.tp u ada lil nanish 2,mmg bkarate skt la nk buat.hu3

fainie_riz on February 8, 2012 at 6:53 AM said...

Intan:btl 2.rasa cream cheese 2 yg pling x thn.sdpnye nyumy3.smpi lupe tgah diet.hu3

Cik Nasha Nadya on February 8, 2012 at 7:44 AM said...

teringin nak rasa red velvet kek.. kena buat jgk nanti ni.. :)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates