Wednesday, July 13, 2011

Dh dapat artwork kad kawen..Yeay

Soksek2 by Aida & Riana at 5:46 PM
Reactions: 
Tgh check for confirmation. Alhamdulillah, mmg zero typo, and the design as my request. Great!! tak sabar nk edarkan jemputan..

Smlm dh g amik borang kahwin..pasni kena settlekn prosedur2 lain lak..Sblm g amik borang kahwin tu, i g klinik kesihatan, ckp kt org klinik tu, "sy nk buat HIV test"..pastu org tu tanya, "borang kahwin tu mana"..ooo kena bwk borang ke? gile gelojoh terus terjah nk buat HIV test..kena bantai gelak dgn Mr. Hunter..die tau rupenye, tp saje nk kenakan i..suke hati die jek..

4 girls dh soksek2 together:

e k i n ♥ y u s r i on July 13, 2011 at 5:50 PM said...

hr tue ekin wat,die xde mintak borg kawin pon...
huhuhuhhuhuhu...
klinik tue yg bg borg...

fainie_riz on July 13, 2011 at 6:44 PM said...

ooo camtu lak..smlm masa we all g amik borang kt pejabat agama, kt borang tu ada attachkan skali surat utk wat HIV test tu

LisaLisut on July 13, 2011 at 6:47 PM said...

yep.ms i pun buat kat selangor, dia tak tye pun borg nikah ke apa.just dtg lenggang kangkung bwk ic.hehe.some place lain cara.tu yg ramai b2b pening.nk sng kene tye sndri siap2 kat klinik yg anda nk buat :) gud luck babe.

fainie_riz on July 13, 2011 at 7:41 PM said...

Lisa: kn senang klu di selaraskan..ni kang i wt kt johor, blik melaka ckp len pulak..smlm masa amik borang tu pun, org yg jaga kaunter tu kerek gile..die explain kn mcm i ni kawen tiap2 thun..mintak2 sumenye dipermudahkan..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates