Tuesday, July 26, 2011

Pre-Wedding #1

Soksek2 by Aida & Riana at 6:22 PM
Reactions: 
Done!! akhir nye...Atfirst plan to have it on last Thursday. Last minute, Mr. Hunter kene tukar shift..so yesterday we all take leave..senang cite..

Details of the Pre-wed..

OP: FotoRepublic
Venue: Danga Bay
Make-up: Liza Bridal

I start make-up around 8.00am..Kak Liza mmg best..make-up die tebal tp tak terasa tebal..on camera nmpk cntek..tp kalau ngadap depan2, i pun tak sanggup tgk cermin..lbh2 lagi lepas kena matahari sume..ape tak nye, we all wat photoshoot kul 11.00pg - 1..30pm...kan ke tgh panasa terik tu..overall quite nice la make-up tu..cume i tak suke kening yg die buat tu..kening ori i lg cntik sexy tau..huhuu

OP lak, from fotorepublik..Abg Rosli and his team..mmg best..tp abg Rosli mcm malu2 sikit, smpi kitrog pun jd malu masa mula2..tp lepas tu masa dh dpt tuning, hamekaw!!! meniarap menonggeng amik gmbr...kitorg pun dh mcm hero tamil pose..Yg penting Enjoyyyyy

Mr. Hunter lak, pg tu mood die swing sikit..ntah apesal la agknye..so masa mula2 tu die mcm kayu jati sikit..lepas 5 minit jek, mule la naik tanduk..nk pose kt gazebo la, kt pintu la, hbs sume batu kot die nk panjat..dh la i pki highheel..jenuh jgk la nk berjalan..last2 i berkaki aym jek..masa nk snap pic br i pki kasut..

Ni entry bercerita jek, takde pic lg..we all mmg tak snap our own pic pun..

Lega dh settle 1..Sessi ptg lak we all plan nk g wat HIV test..lepas lunch nasi beriani yg super sedap kat tampoi, we all pun g la KK Kempas sbb dh dekat. then masa isi2 borang tu, nk attachkan IC, tbe2 Mr, Hunter perasan yg IC die takde..IC die tertinggal kat bank sejak 5 hari lepas..giler la boleh tak perasan..trus tak jadi wt HIV test, g bank kt Pasir Gudang tu, nsb baik ada IC die..tgk jam br kul 3.00 ptg, KK Pasir Gudang pun blh wat HIV test hari selasa jgk, so kitorg pun g la terjah kat sana lak

Borang sume kn mmg dh isi, then nurse process form, kejap jek we all dh dpt turn..ada 3 org je pun yg nk wt HIV test..so mmg sekejap..process pun tak complicated..i tak rasa sakit pun..Tp Mr. Hunter kata tgn die lenguh sengal2 la..alahaaaiiii lembiknye awk syg..

So lega..2 things done..

2 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on July 26, 2011 at 7:16 PM said...

haha tgn i pn lenguh2 mcm tunang u la babe..kami mmg insan lemah.eceh.

fainie on July 26, 2011 at 7:23 PM said...

Lisa: Masa die ckp tgn die lenguh2, i trus teringt kt u..hahahha..serius i tak rasa ape2, maybe sbb jari i dh selalu tercucuk masa wt bunga telur kot...kamu berdua mmg insan yg manja (",)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates