Wednesday, July 6, 2011

Senarai DIY

Soksek2 by Aida & Riana at 5:52 PM
Reactions: 
Counting the days..lg 94 hari..Fuhh kesat peluh2 dingin di dahi..Apehal la aircond kat opis ni tak rasa lg..

Smlm call ibu, ibu tu tak habis2 menjahit langsir la, alas meja la, mcm2..tp sume part ibu n abah, diorg almost done..mmg effective btl la gandingan tu..sume keje siap as per schedule..and everytime i call my mum, she will ask me, bunga telur dah siap..hahahha mestila blum..

Ada few things yg i buat sndiri sbb nk yg cantik tp jimat cost..i gagahkan jgk la buat sndiri..

DIY list (Done)

1. Bunga telur dip utk khatam quran
2. Bunga telur dip utk bertandang
3. Bunga tangan kristal
4. ...eh tu je ke yg i dh buat?

Nampaknye, tu je lah yg i baru buat

DIY list (pending)

1. Bunga pahar (100 pcs)
2. Guest book + the accessories
3. Signage 
4. Runner table
5. Centerpiece
6. Corsage
7. Vendor name tag
8. Henna

Henna? yes to save budget (gle cheesecake) i draw sndiri jek my henna..pic tu masa awl2 lukis dulu..pic2 latest, tak dpt nk upload sbb cable hp dh ilang..tp i boleh lukis sebelah kiri jek la sbb i melukis tgn kanan..so nti, tgn kiri i konsep henna lukis2..tgn kanan i konsep henna tradisional..tak tau my mom bg ke tak..tp ok what, lain drpd yg lain kan..

Mgu ni nak settle kan benda2 yg berkaitan dgn printing..

Serius berpeluh ni..aircond tak on lg ke?


2 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on July 6, 2011 at 6:54 PM said...

hahahaha kelakar betul.terer gile bole lukis henna sndri.nice!

fainie_riz on July 6, 2011 at 7:10 PM said...

Lisa: jimat rm150 klu lukis sndiri..hahhaaha..tp redha jek la, sblh tgn..test2 lukis kat kaki, mmg tak blh la..badan tak cukup flexible

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates