Thursday, November 17, 2011

Hood Elba

Soksek2 by Aida & Riana at 6:14 PM
Reactions: 

Jatuh cinta lagi..I tak mampu la nak pki brand rubine ke, fortile ke, mana2 brand Italy tu la..So in my list right now, Elba and Zanussi jek..Hari tu i g survey kedai elektrik Wira kat Masai. Masa tu i tak decide lg brand ape yg i nak..Kedai tu ada offer brand Haeir Hob and Hood (mcm dlm pic) for RM1050. Design mmg ok, tp i tak sure about its performance..Then ada few brand lg yg diorg offer, mcm morgan, lain2 i tak ingt..kalau hood jenis slim tu, murah jek..Hob+hood blh dpt dlm RM400++..haaa tak tau la ape jek yg hood tu sedut nti..huhuhu

From my reading, Malaysian food ni kan sgt enak baunye, minyak tak payah kata la, lbh2 lagi kalau tumis asam pedas, asam pedas Melaka lak tu, pergh, mmg percik 1 dinding plus lantai la..so better cari suction power >900m3/hr..so kurang la bau sekeliling,and jiran2 tak dapat la detect ko masak ape kan..hahahha

Actually, i tak la critical sgt nk pilih bnda2 ni sume smpi kena list down kn motor speed, LED lighting kejadah tu sume..At the end of the day, i akan tgk design and price jek..So tgk lah nti, which one yg i grab  (",)..

Mode: Verangan Lagi..

2 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on November 17, 2011 at 7:12 PM said...

elba punya lawa.u dh check cornell? i tak sure berapa range price. i punya lg hodoh.developer yg bg free to all buyers.mcm kitchen kat restoran mamak tu ha rupa dia.hahahaha. tp ok la dr takde kan.sementara nk tgu duit ada utk tkr(ntah2 10thn pun belum ttu tkr kot hihi). tp satu je. power dia sedut kuat makin tinggilah bil elektrik anda.so tak bole pakai selalu.takat masak sayur ke ape tu takyah.kecuali yg menyengat.i jarang pakai sebab bising la bunyi dia(myb sbb yg murah punya huhu)

dhiera on November 17, 2011 at 10:06 PM said...

suction power tinggi tak banyak guna elektrik ke?

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates