Tuesday, January 25, 2011

Fav Baju Nikah Design

Soksek2 by Aida & Riana at 7:09 PM
Reactions: 
Merujuk kepada entry lepas, maka i pun searching2 baju nikah yg i rasa berkenan dihati dan sesuai dibadan..penting tu..masa dicus2 dgn taylor hr tu, dia suggest kn kat i, yg kurung moden tak sesuai dgn my figure..Coz my punggung yg super sihat ni kan..hikss..die suggest kn pki kebaya indonesia..kebaya indonesia cutting badan masih sama dgn kurung moden tp bahagian depan die ada belahan mcm kebaya labuh..so nmpk tirus sikit..
Cantik jugak kan (klu kurus la)
Tp i suka kurung moden..selesa..These are the most fav outfit

Love the kain
Credit to the owner

Love the butang2 kat lengan tu
Credit to the owner

Love everything about this outfit

Love the Tiffany Blue Beads

 
Roughly i dh tau i nk design yg mcmana and nk suruh beading yg mcmana..My kain already have beads..tp i nk tmbh Tiffany blue beads..supaya tak nmpk jemu..

Sokseh2: Terapi yg bagus utk melupakan LHDN ialah dgn mbuat research pasal wedding..hikhikhik

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates