Friday, May 6, 2011

Dah tempah baju Nikah and it's FREE!!!!

Soksek2 by Aida & Riana at 2:49 AM
Reactions: 
As-Salam..

Mgu ni byk jgk bnda yg dapat dibuat..sgt seronok..td g tempah baju nikah..Tempah kat my Bridal House jer; Dliya anggun..and serius to say, Cik Milah tu sgt best ok..I mmg dah save kan design dlm pendrive..so sng nk tunjuk kn..Cik Milah fhm la dgn design yg i nak sume tu and die kata, kain baju nikah i tu cantik..then i saja usik die, nti tolak dgn acik boleh tak baju ni..pastu dgn hepinye die jawab..eh boleh la..mcm ni acik nk buat lg cntik2 la...waa best nye..pastu dok borak2 lg, then die kata, ni nti upah tak payah la, biar acik je yg bayarkn..woooo sgt best ok..even kain yg i bawak tu pun ada yg tak cukup..i tak beli satin utk lapik dalam lg, then cik milah kata, takpe, acik ada..tempah siap dgn veil and it's for FREE ok..sgt sronok..

Then cite pasal pelamin lak..i nak pelamin roman.n butik diorg ada butik tu..tp tinggi, 9 kaki..umah i 8 kaki lebih jek..mcm terkecewa jgk la..dh plan nk sewa khemah so pelamin bawah khemah jek..tp plan dlm hati jek la..then tunjuk kat cik Milah design pelamin yg i nak..then die kata, nti acik buatkan la pelamin bulat yg baru utk ko..yg rendah sikit..Ya Allah, rasa nk pengsan sekejap ok..Seriuously highly recomended la Dliya Anggun ni..

Masa my first time visit, i bgtau i nk bj purple, tp diorg takde..td i g, tgk2 cik Milah tu dh beli kain utk buat bj we all..sgt terharu..rasa tak sabar nk kawen ni..td masa i g pun ada few baju baru..cantik..

8 girls dh soksek2 together:

nida-razak on May 6, 2011 at 10:29 AM said...

waaa..besnye dapat jumpa bridal cam tu... =)

nolyndila on May 6, 2011 at 5:35 PM said...

sngt bestnya....nak macam tu jgk blh???huhuhuhuuuuu

fainie_riz on May 6, 2011 at 6:12 PM said...

Sweeties: mmg sgt best..tagline makcik tu, "ape budak ni, kite bg jek..nti terkilan pulak" huhuuu

zety on July 9, 2011 at 2:34 AM said...

Dear,
Kat mana butik nie? I tgh survey pakej utk btandang ni..kalau best nak gi sane..hehe..
TQ in advance yer..

fainie_riz on July 10, 2011 at 5:28 PM said...

Zety: kat malim..depan sekolah malim..betul2 tepi jalan..Dliya Anggun

zety on July 10, 2011 at 7:08 PM said...

ok x die buat? worth x..susah nak carik kat melake ni..malim dkt la dgn umah bakal mentua..

fainie_riz on July 10, 2011 at 11:26 PM said...

zety, i blum g tgk lg baju i..ujung bulan ni br g tgk..u scroll down my blog smpi bwh skali..i ada list bridal house area melaka..

zety on July 11, 2011 at 1:27 AM said...

oh..okeh..thanks :)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates