Sunday, May 1, 2011

Hunting this and that..lastly i found...

Soksek2 by Aida & Riana at 7:45 AM
Reactions: 
Seharian ok berjalan..hari pekerja mmg hari utk sume pekerja2 yg rajen ni, g merayap mhilang kan stress, spend time dgn family, berehat kat umah, or g oips utk pulun OT..

hmpir sume tmpt kat Melaka ni jammed..Jusco penuh, MP penuh, dataran pahlawan penuh..nak makan pizza kul 4 pun penuh lg..and most of the outlet buat sale giler2..mmg menarik utk bersoping..adik i yg lelaki dok lebih2 soping dr akak die yg nk kawen ni..

semalam n hr ni, byk jgk la bnda yg dlm wedding list tu dh dicancel out..semalam g KELUARGAKU, cari sampin Mr. hunter, my bro n my father..kat situ sampin mmg murah2 gilos and cantek..tp kualiti tak la sehebat sampin/songket terengganu tu..tp still ok n nice la

abah n adik punye sampin
 color purple mengikut tema..murah jek ni and seriously recommended..

Pastu keluar dr KELUARGAKU tu ternmpk kedai printing kad kawen..singgah survey jap..Galeri kad kahwin ZR..byk jgk la choice..tp tak secantik yg kat LH..price pun quite ok la..

0.80 sen if tempah 1000pcs

0.75sen if tempah 1000 pcs

kalau nak tempah bunting and banner kat sini pun boleh..pakej die, 2 bunting + 1 banner RM99..pic high resolution, i tak ingt brape resolution die tu..

Kedai die kt tingkat ats

Ni first kedai kad kahwin yg i survey..kalau ada mana b2b yg tau mana2 kedai yg best, please please please let me know ea..

Then trus ke Semabok sbb nk cari Wescourt yg kononnye murah tu..wescourt tu kedai perabot..pastu kat situu bukan wescourt jek yg murah, hmpir sume kedai perabot kt situ murah2 belaka..b2b melaka, silalah ke Semabok kalau nk cr perabut..tepi jalan jek kedai2 tu sume..and my mom dh byr dep utk my bedroom set..white color..love it..and love ibu jgk

Wescourt barang murah
 Pastu hari ni duk teman adik mencari kasut3, baju2 die lak..kalah org nak kawen..tp serius mmg byk sale..kalau nk belanja utk wedding gift, mmg berbaloi sgt2..lepas 4 jam tour Melaka, at last i found this..


Cecite ape ni?
 I bought my wedding shoes..blink2 and 3.5 inch..rasa nk tido smbil pki kasut mlm ni..boleh? actuaaly ada byk jgk yg i berkenan td..First dkt Nose..tp kasut tu simple sgt..white, open toe and ada platform..kalau tmbh brooch kt depan die, mmg gorjes la..lastly i pilih Sembonia ni jek

in the summary, mmg pnt sgt hr ni..blup tidoq

3 girls dh soksek2 together:

lovelyadibah on May 1, 2011 at 8:51 AM said...

hua~~..psgn dba ckp ada kedai kad kawin kt melaka yang murah kt melaka central..tp xtau plak nama kedai nyer pe..yang kedai kad kawin ZR nie kt mana??

fainie_riz on May 1, 2011 at 6:52 PM said...

dba: ZR ni kat deret kedai sebelah masjid al-azim..kat situ ada pasaraya KELUARGAKU..yg kat melaka central tu, dlm melaka central or kt kedai2 luar tu?

eRzA on May 4, 2011 at 10:47 PM said...

spupu i buat kad kat mitc..murah je..printed colour both pages..rm0.50..ok la..cost pun murah... =)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates