Thursday, September 22, 2011

Byk yg dh settle

Soksek2 by Aida & Riana at 2:15 AM
Reactions: 
16 days to go..

Harusla byk yg dh kena settle kan..kalau tak, haruslah tak tido malam..my biggest project, that is my crystal bunga telur dh siap..finally siap jgk..mau tgk? sila lh melawat fb i: aida rohayu
sori ye gurl, tak dappat nak tepek kt sini due tu limited excess of the PC..PC opis la katakan

Goodies bag sume pun dh siap isi..we all isi adik beradik jek..maklum la adik beradik ramai kan, 3 org..kitorg duk kerahan tenaga dr kul 2.00 ptg smpi kul 10.00 mlm kot..bhenti makan pizza jek..cuma goodie bag VIP jek tak isi lg..tema VIP's goodie bag; Chocolate inside n outside..silalah grab nti ea

Bilik perantin..dh siap pasang langsir..perabot dh smpi..sgt suke..masa perabot smpi tu rasa mcm nk meroyan jap..excited sgt2..extra light pun abah dh pasang..carpet sume dh test letak..tgl nk deko2 n pasang frame2 pre-wed jek

Bunting dh siap, MOH i will pick-up this Saturday..thanks beb ate..bridesmaid i pun dh anta tmph sume baju2 diorg..hopefully siap n cantik.. (will reveal who are they soon)..hot2 gurl sume nye

Inai design tgh carik lg..i akn draw sndiri my Henna..gilek punya perantin..giler kuasa namenye..huhuhu..cheesecake

This saturday appoinment for Padicure n Manicure, then klu rajin nk g massage..sumenye grab kat Everyday Coupons..murah2 jek..

I nak share 1 of my bestfren statement..peringatan yg bgus utk b2b;


Kwen ni kan nk ingt byk bnda..klu kiter kaya leh la bg wedding organiser je uruskan..kter tgalkan nikah n sanding je..

I bkn ape..I teringat yana muka cam blur+serba salah mase wedding dia smpai lupe snyum mase dia kwen...dr dia sanding smpai la ke meja mkn beradab..i salam dia pun dia masih lg dlm mood serba salah tu..hehe (jgn mare ye yana..)

Ni i nk ingt uols yg nk jd pengantin (utk yana especially mase belah laki nt)..uols kna snyum je spjg uols mnjadi raja sehari ni..sbb byk gmbr yg candid especially time sanding/nikah..supaya gmbr uols cntik nt...(walopun pnt snyum tp berbaloi..u ingt cmni je..mase u kwen tu, u je plg cntik kt ctu..sume org tgk u...ape lg, snyum la...nmpak gigi pun xper...hehe)

Sbb tu kna pesan siap2 ape2 yg ptut kt mane2 org u percayai utk uruskan hal2 lain mase wedding tu..spy kiter xblur n serba salah klu nmpak bnda xkna nt...huhu

Uols kena sopan/malu2/ayu2 je...ini ade pengantin i tgk byk ckp, dia lak yg sibuk suh org g amik souvenir utk kwn2 dia..klako je i tgk...klu nk ckp pun ayu2 je..cam jen tu...contohi la jen...hehe



3 girls dh soksek2 together:

anaztasias nora aira on September 22, 2011 at 8:18 AM said...

setuju sangat !! thanks for the info ! =)

aZilsah on September 22, 2011 at 9:38 AM said...

best nye!!!

fainie_riz on September 22, 2011 at 6:42 PM said...

nora: kata2 mantan pengantin..hihihi

azilsah: mmg best..lega + dupdab3..hihi

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates