Thursday, October 18, 2012

Baa Baa Black Sheep

Soksek2 by Aida & Riana at 1:38 AM
Reactions: 
Baa, baa, black sheep,
Have you any wool?
Yes sir, yes sir,
Three bags full.

One for the master,
One for the dame,
And one for the little boy
Who lives down the lane.

Baa, baa, black sheep,
Have you any wool?
Yes sir, yes sir,
Three bags full.

I saja dok nyanyi lagu berulang-ulang kali kt umah. Pastu hubby ckp, "ui, dosa nyanyi lagu tu..tu kan lagu puja kambing hitam, pastu sembelih minum darah dia"

Rolling eyes - husband kecik2 nyanyi lagu 10 budak hitam jek

Lepas tu tgk nat geo. ada keluar tupai busuk tu. i ckp "eh, tu skunk kan" hubby jwb, "tak lah tu cempelai"

Jari di dagu - ooo maybe skunk tu, nama binatang tu masa dlm cartoon. I pun masuk bilik, solat. Keluar bilik, husband cakap "Syg, nama binatang tu skunk la"

Rolling eyes lg - Laki ak ni kecik2 dok negara mana ni? Pe-ning-baizura betul la dia ni 

4 girls dh soksek2 together:

Cik Saila on October 18, 2012 at 1:51 AM said...

hehehehehe..comel je :D

shizansyafik on October 18, 2012 at 2:18 AM said...

haha.. =)

Riana on October 18, 2012 at 8:50 PM said...

cempelai tu kan yg kepala suka meninggi2 tu kan..ehehehe..i xpanggil skunk,i panggil tupai busuk jer..hahahaha

Nur Ezqy on November 11, 2012 at 11:09 PM said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates