Thursday, November 25, 2010

Cerita orang-orang nak kawen

Soksek2 by Aida & Riana at 4:44 PM
Reactions: 
Bile dh masuk fasa baru dlm hidup ni, level cerita2 pun semakin up..dulu just tgk blog2 B2B ni je (masa tu blm btunang pun)..dr cte pasal bertunang, pastu preparation kawin, preparation nk dapat bby, preparation nk beli rumah, rasa seronok sgt baca experiance diorg..coz i tak lalui lg semua tu..just jd silent reader jek..

Lps knl blog2 ni la br nmpk hala tuju, panduan2 hidup, tmpt2 rujukan secara live lg..pastu free lak tu..ni dari segi positifnye lh diari maya ni..yg slh guna tu, tak payah nk tgk la eaaa...byk sgt idea2 yg baru n fresh yg blh di share..dulu tak knl pun brand2 stroller, tak tau pun mcmana nk wat bunga dip, tak tau pun proses nk memenuh kn umah tu mampu mnyebabkn duit mengalir mcm air..

Sepanjang tahun ni ada lh bbrapa BFF yg berkahwin, bertunang, akn kahwin and akn bertunang. so most of us tgh melalui fasa yg sama..bile jumpa, we all will start to story about preparation..share which vendor u should go..which things u should avoid..and yg dh kawen pulak share cara mcmana nk take care rumah tangga.. tp tak la smpi crita sunset2 tu..huhuhu..

Ble we all share all this thing, we all learn sumthing..maybe bnda tu blm terjadi kat kite, even yg baik or buruk, tp atleast kite dh injectkan imunity dlm our heart..so bile kite lalui, kita akn tau mcmana nk control base on our friends experiance..kadang2 kita rasa mcm, eeeee knp la tunang ak ni  mcm ni..tp ble cite2 dgn BFF rupa2nye tunang die pun mcm tu..ooo kita akn belajar, mungkin lelaki mmg mcm tu..so we learn how to accept and how to manage..

Marriage is new life phase that is really hit your credibility..it's totally diff when u enter ur first job or even when u enter to tadika. the responsibility, feeling, commitment, u really need to be prepare..but i can say, it can give u a happiness..wooo happy to be with Mr. Hunter

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates