Thursday, November 25, 2010

Movie of the week

Soksek2 by Aida & Riana at 12:30 AM
Reactions: 
Di sebabkn hr isnin hr tu public kat johor, so aktivti haruslah seperti hari2 meraikan cuti..syok nye la hai cuti 3 hr straight..so dikesempatan tu, g lah tgk Harry Porter 7..mmg full house la..jalan cte, mmg best and best la sng cte nye..ada unsur2 lawak sikit, terkejut2, cinta2 skt..tak sbr nk tgu last episode..nsb baik la I ni tak fanatic HP..klu tak maunye tak tido mlm. Mcm biasa, melodie still kuar dgn mantera die yg hebat2..sihir pelindung la, ha pling best handbag die..wpun kecik, dlm tu macam2 ada..i should have 1 la..scene pulak byk kt tmpt2 yg menarik..



Semalam pulak, disebabkan movie day, maka tertengok la 1 lg movie..cte UNSTOPTABLE. Cite pasal train yg tak boleh stop..cte nye simple jek..tp pengarahnye boleh garap (garap ko kata) jalan cite tu smpi nk dekat 2 jam..tu lah, bukan nk memperkecik kan industri filem Malaysia, tp taraf filem kite mmg jauh sgt la kualiti and inputnye..padahal unstoptable tu pun bkn lah logic sgt, tp masih menarik and terlekat la kat otak cite nye and yg pntg tak terasa mcm nk baling kasut or rasa tak sabar2 nk kuar..

Movie pling teruk yg I prnh tgk category English cite piranha..mmg mcm Sh*t kenapa la g tgk cite ni..kategori melayu, Senario episode 1..ooo mmg tak leh terima akal cite tu..rugi gle tgk..tp ada jgk cite2 melayu yg we can give 2 thumbs up..cite arwah Yasmin Ahmad mmg tak leh nk di nafikan.sume cite die mmg ada value..and skang ni cte2 Afdlin Shauki. Mcm Papadom, ada unsur2 family, love, lawak..tp tolong la kpd pengarah2 yg mcm syok sndiri jek tu…nk target 40 juta lak tu..rupiah boleh kot..

Ape2pun citarasa manusia tu lain2..ha, kenapalah wayang dh semakin mahal..klu TGV Jusco Tebrau tu, movie baru RM14..mak ai blh makan 3 hari tau (sbb bfast and luch company provide..huhuuhu)..dulu rasanya RM11 jek..kerusi rasanye sama jek..makin kepam ada la..tp dh kat umah takde wayang kan, so terpaksa la g tgk kat TGV tu jgk

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates