Monday, November 29, 2010

Deko-Deko

Soksek2 by Aida & Riana at 10:44 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Akibat mengantuk yg amat sgt, dan terasa masa berlalu sgt perlahan mcm siput sedut, maka blog la yg menjadi sasaran..ko takde keje ke cik aida oiii..ada tu mmg lh ada..tp soul masih tgh berehat..lbh2 lg tgh sejuk2 ni..


Semalam, I pndh umah..pndh tak jauh pun..selang 7 umah jek..tp penat nye mak ai..this is my 5th home since 2007..mmg byk sgt tragedy umah sewa ni..and hope this is the final one, then we all will buy one for us..tak sabar rasanye..tgu thn depan br beli..

Kpnatan terjadi akibat brng yg super duper byk..and I can say, since I keje, I dh kumpul, peti es yg agk besar, tv, washer machine, blender, iron, hitter, dpur gas, tak dilupakan tong gas, rice cooker and the latest one yg br smpi, set bilik tido…

Yeah, mission hmpir complete..tgl dining set and sofa jek..plan want to have dining set yg ala2 kopitiam tu..but Mr Hunter not agree, because not relaxing..kamu nk mkn ke nk tido kat meja mkn tu syg?..tp takpe lah, ikut kn jek..tp I still want meja makan yg cool2 gitu..
cool and hangat mcm ni


Lg 1 yg blum ada, sofa..disebabkn space llimitation, so I just want to have 3 seaters sofa..klu ada grandfather chair pun best jgk..ok, so target for 3 seater sofa and grandfather chair..ok, kumpul duit cepat2..i minat dgn fella design nte sofa..tp mahai la tak hengat..so pendam kn dulu hasrat hati..

Tp al-kisah bedroom set pulak..smlm masa g beli tu, agk rushing sbb lunch hour..tp before that we all mmg dh survey sume price and design yg we all nak..smpi kat kdai tu, I just refer blik ape yg dh di discuss hr tu..tp bed yg I nk tu takde color choc..yg ada color beige jek..kt dlm kedai tu, nmpk ok jek..maybe sbb lmpu diorg kot..tp ble dh smpi umah, I rasa mcm dull nye la hai..i dok mhadap headbed tu smpi I tertido..so skang misi nk mceriakan bilik tu..langsir, color dinding, color katil, sume sama..ooo, katil tu Divan set..Divan lbh tahan dr katil biasa..sbb kbnyakan katil biasa, palang tengah nye tu tak kuat..kayu skang tak sama dgn kayu dulu..tu kata org kedai la..and I agree with that..


Katil i color ni..tp yg ni nmpk cntik..maybe effect dr bedsheet kot..idea2

Maybe bedsheet bakal memainkan peranan penting..i akn cr color yg gile2 punya..supaya I tido tanpa jemu..and maybe perhiasan dinding juga mampu menambahkan kenikmatan tido..ooo beserta bantal yg byk kat atas katill..skang ni dh ada 2 bntl besar, 2 bntl sederhana..so nk cari another 2 bantal kecik yg pnjg tu..

Ok referring to perhiasan dinding, I plan to order canvas printing from Perfect Canvas..i nk buat 4 pcs 14x14 inch of my engagement pic..dh mntk quote..tgl nk anta order jek..tgu duit claim ni, pastu g confirm order kat Perfect Canvas..Nti I akn susun kat ats headbed mcm pic ni..katil pun lbh krang mcm ni jgk..

Usaha mengemas masih perlu diteruskan..pastu br blh smbung deco2

Sunday, November 28, 2010

Gambalawa Photography

Soksek2 by Aida & Riana at 7:14 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
I met them during Pameran Pengantin Melaka. Hafiz just a humble guys with sense of humor and i think he will make u comforatable. He is from Gambalawa, base in Malacca. Masa tu i mntk quote for my Solemnization, Khatam Quran, Sanding, Outdoor..During Pameran Pengantin kan boleh mintak murah2 sikit, takpun free gift2 sikit..

For all the events, he quote me around RM2100..1 custom album 24 pages, 3 frames, and ada mcm2 lg tp i tak ingt lak..pic2 Hafiz ni mmg ada seni..and he capture emotion in his point of view..mmg chantek u..

And the best thing right now, he have promotion for Mei and June 2011 Wedding..please grab this chance..go and view his website..

Love this picture

Sample of their album

Slurrpppp..Puding caramel

Soksek2 by Aida & Riana at 8:42 AM
Reactions: 
1 girls dh soksek2 together Links to this post
Yg manis, yg high fat, mmg sedap..dulu i slalu beli yg instant Amway. tp mahal tu..last2 blaja wat sndiri..senang jek..

Confirm blh jadik wpun amatur..first wat gula die..amik gula 1 cawan, cairkan dlm kuali kering..masa mula2 wat, i amik gula 1 cawan, pastu pndi2 letak air 1 cawan..kacau2 nk kat 20 min, tp tak perang2 pun, jd air gula jek..punya la cetek ilmu masakan..huhuhuh..bile gula td dh perang, br letak air 3/4 cawan..hati2 nti letop2..sume gula dh cair, tuang gula caramel tu kat dlm loyang..

Then utk puding lak, susu cair 1 tin, telur 3 bijik..pukul smpi kembang sikit..then mskkn esen vanilla sesudu and gula 3 sudu..kacau lg smpi sekata..tp tak payah smpi buih2..nti tak cantek ye ank2..then tuang adunan puding tu td kat dlm loyang gula caramel..akhir skali kukus smpi agk2 keras..dlm 30 min camtu..hasilnye...

Tadaaaa


ibu pling suka makan nih..ibu kata nti kat meja pengantin boleh letak puding ni..tp wat guna acuan agar2 ros..acuan dh beli..esok leh test..klu jd, i update kat sini..tkut pecah lak kan..

sekian sahaja rncangan masak2 utk hr ni...

Friday, November 26, 2010

60 Hours with Mr. Hunter

Soksek2 by Aida & Riana at 1:08 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Holaaa...

Tanya sama hati apa asal sayang,
Nanti jawab hati......

Ha, jawabla..

Asalnya usik-mengusik, jeling-menjeling..

Td kat Era dgr lagu, tp versi moden la..rasa best pulak lirik die..evergreen punya lagu..blh buat background music masa potong kek..tp kena guna version lama la, br terkesan kat hati tu..

As this week is his turn to be in Malacca, so we will spend time together for 60 Hours..How excited is it? But the agenda is quite full..Go for cousin's wedding, celebrating parents annivesary, send my brother to Poli..Hope we will have time to jalan2 kat Melaka Maju 2010 tu..Rasa tak sabar nk menikmati hujung minggu yg indah ni..

Thursday, November 25, 2010

Cerita orang-orang nak kawen

Soksek2 by Aida & Riana at 4:44 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Bile dh masuk fasa baru dlm hidup ni, level cerita2 pun semakin up..dulu just tgk blog2 B2B ni je (masa tu blm btunang pun)..dr cte pasal bertunang, pastu preparation kawin, preparation nk dapat bby, preparation nk beli rumah, rasa seronok sgt baca experiance diorg..coz i tak lalui lg semua tu..just jd silent reader jek..

Lps knl blog2 ni la br nmpk hala tuju, panduan2 hidup, tmpt2 rujukan secara live lg..pastu free lak tu..ni dari segi positifnye lh diari maya ni..yg slh guna tu, tak payah nk tgk la eaaa...byk sgt idea2 yg baru n fresh yg blh di share..dulu tak knl pun brand2 stroller, tak tau pun mcmana nk wat bunga dip, tak tau pun proses nk memenuh kn umah tu mampu mnyebabkn duit mengalir mcm air..

Sepanjang tahun ni ada lh bbrapa BFF yg berkahwin, bertunang, akn kahwin and akn bertunang. so most of us tgh melalui fasa yg sama..bile jumpa, we all will start to story about preparation..share which vendor u should go..which things u should avoid..and yg dh kawen pulak share cara mcmana nk take care rumah tangga.. tp tak la smpi crita sunset2 tu..huhuhu..

Ble we all share all this thing, we all learn sumthing..maybe bnda tu blm terjadi kat kite, even yg baik or buruk, tp atleast kite dh injectkan imunity dlm our heart..so bile kite lalui, kita akn tau mcmana nk control base on our friends experiance..kadang2 kita rasa mcm, eeeee knp la tunang ak ni  mcm ni..tp ble cite2 dgn BFF rupa2nye tunang die pun mcm tu..ooo kita akn belajar, mungkin lelaki mmg mcm tu..so we learn how to accept and how to manage..

Marriage is new life phase that is really hit your credibility..it's totally diff when u enter ur first job or even when u enter to tadika. the responsibility, feeling, commitment, u really need to be prepare..but i can say, it can give u a happiness..wooo happy to be with Mr. Hunter

Movie of the week

Soksek2 by Aida & Riana at 12:30 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Di sebabkn hr isnin hr tu public kat johor, so aktivti haruslah seperti hari2 meraikan cuti..syok nye la hai cuti 3 hr straight..so dikesempatan tu, g lah tgk Harry Porter 7..mmg full house la..jalan cte, mmg best and best la sng cte nye..ada unsur2 lawak sikit, terkejut2, cinta2 skt..tak sbr nk tgu last episode..nsb baik la I ni tak fanatic HP..klu tak maunye tak tido mlm. Mcm biasa, melodie still kuar dgn mantera die yg hebat2..sihir pelindung la, ha pling best handbag die..wpun kecik, dlm tu macam2 ada..i should have 1 la..scene pulak byk kt tmpt2 yg menarik..



Semalam pulak, disebabkan movie day, maka tertengok la 1 lg movie..cte UNSTOPTABLE. Cite pasal train yg tak boleh stop..cte nye simple jek..tp pengarahnye boleh garap (garap ko kata) jalan cite tu smpi nk dekat 2 jam..tu lah, bukan nk memperkecik kan industri filem Malaysia, tp taraf filem kite mmg jauh sgt la kualiti and inputnye..padahal unstoptable tu pun bkn lah logic sgt, tp masih menarik and terlekat la kat otak cite nye and yg pntg tak terasa mcm nk baling kasut or rasa tak sabar2 nk kuar..

Movie pling teruk yg I prnh tgk category English cite piranha..mmg mcm Sh*t kenapa la g tgk cite ni..kategori melayu, Senario episode 1..ooo mmg tak leh terima akal cite tu..rugi gle tgk..tp ada jgk cite2 melayu yg we can give 2 thumbs up..cite arwah Yasmin Ahmad mmg tak leh nk di nafikan.sume cite die mmg ada value..and skang ni cte2 Afdlin Shauki. Mcm Papadom, ada unsur2 family, love, lawak..tp tolong la kpd pengarah2 yg mcm syok sndiri jek tu…nk target 40 juta lak tu..rupiah boleh kot..

Ape2pun citarasa manusia tu lain2..ha, kenapalah wayang dh semakin mahal..klu TGV Jusco Tebrau tu, movie baru RM14..mak ai blh makan 3 hari tau (sbb bfast and luch company provide..huhuuhu)..dulu rasanya RM11 jek..kerusi rasanye sama jek..makin kepam ada la..tp dh kat umah takde wayang kan, so terpaksa la g tgk kat TGV tu jgk
Soksek2 by Aida & Riana at 12:08 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post

Thursday, November 18, 2010

Theme in my mind – For Khatam Quran

Soksek2 by Aida & Riana at 7:27 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Holaaa..kejap nye dh hari jumaat balik..masa berlalu begitu pntas smpi terkadang tu kita tak smpat nk mengejar dan kadang2 kita hanya static di tempat yg sama..alangkan bagus nya kalau kita jua mampu bergerak sepantas masa untuk melaksanakan segala yg dirancang..muhasabah diri untuk menjadikan diri lbh baik dr hari semalam yg jauh kita tinggalkan..
Kembali kepada topic asal..i mmg dh set in my mind, utk mjls khatam quran, I nk guna theme Arabic..arab nye ko..hahahha..dress in my is Chiffon Kaftan..hadoi, skang ni byk sgt kaftan yg cntik2..ditambah dgn beading lg la mewah2 belaka..color pun I wanna use hot2 color..which one is gorges? Burnt Orange? Vampire Red? Itu akn di decide kemudian..make-up juga harus Arabic..

Admire these dress so musch..by Rizman Ruzaini
Ha, Glamor kan

DCT, pinjam baju ni boley?


But for sure its very expensive. Not affordable. So as the solution, I will buy this plain super gorjes kaftan in Jakarta during my Jan visit, then send for the beading process..rasanya total damage, lbh kurang RM200 je kot for this dress. Kire ok la, nti blh pki lg kan..

Ibu suruh khatam quran kat pelamin yg sama jek nti..tp I’m thinking to DIY 1 simple dais. Pelamin sanding wat kat luar rumah..so pelamin khatam quran I plan to have it in the living room. As my house is high top, so I plan to buat langsir from satin dr atas smpi bawah (ada kot 7m) using satin, and have 3 colors. Combination of turquoise, orange and red..pastu kat bawah nye ada lantern and some flower of cos..ok2 brangan dulu, nti tell my abah, suh die wat kan..lampu spotlite and liplap2 harus ada supaya nmpk meriah..

Ok skang start g start practice ngaji..kang kena kutuk dgn makcik2 marhaban tu lak..make-up jek lebih, tajwid hampeh..hahhaahha

Monday, November 15, 2010

Lagu Dongeng

Soksek2 by Aida & Riana at 1:16 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Tibe2 teringat lagu ni..masa kecik2 time ujan, ibu slalu nyanyikan lagu ni

Hujan lebat-lebat,
Anak patung nak mandi,
Panggil kereta ubat,
Anak patung dah mati..

betul ke lirik tu..ape kena mengena mandi dan mati..

main kejar2 lak, lagu ni,

Polis entry want to jaga,
Polis mati pencuri jaga..

Or liriknye police and thieves? masa kecik2 asal ada bunyik je laa..hahahah

Thursday, November 11, 2010

On Baju Tunang

Soksek2 by Aida & Riana at 1:29 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Errrkkk…Alhamdulillah..kenyang..baru lps membaham sandwich, popia and air soya..tgh sejuk yg amatla skang ni..otak frozen jap, takleh wat keje..klu siapkan keje hr ni, esok takde keje lak..so kite ber-blog sat ea..

Crazily said, I bought 4 lace masa nk engage. My initial theme is brown+pink..so I bought brown lace at Nilai 3. Price, RM170..kire standard price la kat Malaysia ni..and boleh dikira murah la utk lace yg design nye quite cantek..compare dgn certain2 kedai baju tu, corak gilek la retro, tp jual harga tak hengat2 jgk..ok, sgt la puas ht dh dpt baju masa tu..

Then, after a few month, my bos send me to Jakarta. Sunday to Tuesday. Not intend to shopping at that time. Takde ape sgt nk beli pun kan..On Monday g la meeting, cite2, mkn2, pastu my Indonesian colleague Said, ‘Esok hari libur (public holiday) ibu Aida, mau ke mana?’ What? Bukan ke patutnye meeting 2 hari? Tp takkan I nk meragut hari libur diorg kan..so its ok la, tomorrow need to assign new activities..masa on the way blik ke hotel that evening, nmpk byk sgt signboard tanah abang..hmmm mcm dekat jek..Then my bos mcm phm2 jek ape yg I tgh pk, die kata, g la jalan2 kat Tanah Abang, blh soping2..I snym2 jek, segan nk tnjuk excited..mmg plan nk g sana, tp plan nye masa nk dekat2 kawen nti..

Mlm tu duk pk2. flight kul 6ptg, pg nk wat pe jek? Maka col la pak supir..pak, esok sy mau soping di tanah abang, boleh? Pak supir on jek..huhuhuuh I loike..traffic mmg super delicious jem..tak payah cite la..dr jauh mmg dh boleh nmpk tanah abang complex tu..10 tingkat kot or maybe more..smpi2 jek, trus g Basement1, coz prnh terbaca kat blog Cik Belle pasal ni. First round, pusing2 jek dulu sambil mark kedai yg best..wooooo naik giler sekejap tgk lace2 tu sume..and color yg menarik perhatian masa tu adalah PINK..

First lace yg I beli, 2m lace & 2m satin, RM55..murahnye..suker nye..lace nye pun tak la simple sgt, tp bukan la French Lace kan.. then smbung jalan lg, serius byk yg murah2 and cantek2..Lace Off-White with full beads pun baru RM80/m..ni blum mntk kurang..blh mntk kurang smpi half price ok kat sana..klu owner kedai tak bagi, jalan jek..sbb mmg byk choice..pastu masa jalan2 nmpk lg yg cntik and dgn tak sebgaja nye, terbeli lg 2 pasang, soft pink 1 (2m lace + 2m satin), hitam 1 (2m lace)..tak smpi RM60 pun kot masa tu..puas hati..nti nk kawen, return sini lagi ya pak supir..Pak Ali Rahmat namanye..

Pastu trus g airport..smpi airport dok pk, nk wat pe byk2 kain ni? Nak pki mana 1? Lepas di vote oleh my BFF and my family, lastly I pilih yg ini utk dijadikan baju..
kalau gantung nmpk besar (tak nk ngaku gemukla tu)

Mmg berbaloi beli kat sana..tp tu disebabkan flight + hotel + supir + makan minum sume company yg tgung..terlanjir lah katakana..kalau saja2 nk g sana beli, baik pk 210 kali, melainkan brg yg nk dibeli tu terlalu lah byk..

Ok dah 5.30, masa utk balik

Monday, November 8, 2010

Mimpi tu normal ke tak?

Soksek2 by Aida & Riana at 8:06 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
I slalu citer kt Mr. Hunter yg I mimpi ni, mimpi tu..pastu die kata I pelik sbb asik mimpi jek..tp I yg pelik, die tu tak mimpi ke? Adakah bermimpi itu normal utk manusia? Rasanye normal lah kn..
In 1 night, how many times u can dream?
My answer: I can dream average 3-5 story..depends on what had happened today and what I think for tomorrow..like example, if I keep on thinking about tomorrow meeting, so that nite it will be in my dream..

Expert answer: The average person has about 3 to 5 dreams per night, but some may have up to 7 dreams in one night. The dreams tend to last longer as the night progresses. During a full 8-hour night sleep, two hours of it is spent dreaming.

Why people not dream?

My Answer: I dream every nite and also in every nap. I’m crazily can have a dream even I just terlelap for 2-3 minutes. That’s y Mr. Hunter kata I pelik

Expert Answer: Everybody dreams! This is a scientifically proven fact. Research has shown that all human beings in a study exhibit brain activity during their sleep. Just because you cannot remember your dreams does not mean that you do not dream. So why is it that some people don't remember their dream? This may be attributed to alcohol consumption, certain antibiotics, fever, lack of sleep or too much sleep, high levels of stress, and/or unconscious fears about the content of your dreams. Some researchers believe that certain people have a genetic disposition to forget their dreams as they come out of their sleep.

Do dreams have any significance?

My Answer: Sometimes. I pernah mimpi pasal gajah..then I told my officemate about it. then he said, mak ak kata, klu mimpi gajah nti nk dapat rezeki..Fantastic awesome, next 2 days I got compensation from my biz. Maybe this is concurrent, anyway it’s still kuasa Allah

Expert Answer: Yes, dreams have a significance. The images in our dreams always contain hidden meaning which goes far beyond the outer appearance. The language of dreams is symbolic and not to be taken literally. The significance of dreams is personal and dependent on your own personal experiences. However, there are many universal symbols.



And if we want to talk about dream, it’s too deep and mysterious to cover. I’m sure mesti ramai yg pernah mimpi tjatuh longkang and rasa mcm real pastu kite pun tersedar..then kite mimpi, our family meninggal and kite menangis dlm mimpi dan dlm masa yg sama kite btul2 menangis. Prnh tak kite have a nitemare and masa dlm mimpi tu kita ckp kat diri kite, ‘eh, ni mimpi jek, jgn takut, bgun2’..i always like this..sumtimes I can manage my dream..prnh tak kite tido and tgh mimpi best2 masa tu, pastu terjaga, pastu smbung tido blik beserta smbung mimpi blik..i slalu, lbh2 lg time tido tgahari..

Boleh ke kite merancang ape yg kite nk mimpi or tentukan jalan cite mimpi kite?

My Answer: Sumtimes I can..like example, I tau klu mimpi kena patuk ular, maknanye ada org akn msuk meminang kite. Masa tu I mimpi ada ular lalu depan i..pastu I suruh diri I g kat ular tu, supaya ular tu patuk i..siap hulurkan tgn kat ular tu..kononye nak suh ada org masuk meminang la tu..huhuhuhuu..how about others?

Selamat bermimpi..Mimpi itu sgt indah..kite blh ketawa, nangis, pergi sana sini..and mimpi tu mcm berlakon..kite blh jd ape2 jek..i like it

Thursday, November 4, 2010

DIY Henna

Soksek2 by Aida & Riana at 8:37 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
During Leisure Time


pic gegaq






 

Tuesday, November 2, 2010

Photobook Promotion

Soksek2 by Aida & Riana at 6:40 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Photobook come out with another promotion. Lets grab it;

Click to their link below;
Photobook Promotion. 40% agk meriah jgk..blh la nk wat guestbook ke, klu majlis bertandang nk save cost pun blh wat dgn photobook..Slalu2 lah jgk website diorg yg slalu2nye wat promotion ni

Ada Apa dengan Chinta

Soksek2 by Aida & Riana at 1:46 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
I nk sharing the way we shimmering our love, cinta, syg and rindu..i don’t know about other couple, but for us, relation still ada up and down..kadang2 rasa rindu sgt..kadang2 nk kuar date pun malas..kdang2 rasa syg sgt, kadang2 rasa biasa2 jek..setakat ni, rasa bnci blum ada lg la n mintak la dijauhkan..


Easy way to Shimmering our love;

1. Share hobby..like us, hobby we all mmg mcm langit n bumi..sorg suka fishing n sorg suka shoping/reading..so everymonth we all akn g shoping skali n fishing skali bersama2..kita akn ada perasaan keterujaan klu kite wat bnda yg kite suka..so kite akn outsource kn feeling tu kat pasangan kite..n by this we learn about our partner..in the same time kite akn ada hobby baru..like me, yg tak prnh fishing..tp after few times follow Mr. Hunter g fishing, rasa syok jgk. Same as Mr. Hunter, everymonth akn Tanya, bile nk g shoping lg? and die pun start concern klu ada Jcard-Day and others

2. Surprise..bukan woman je suka surprise..guys pun suka jgk kn..wat yg simple2 jek..like example, tinggalkan note with alarm in his HP, write-on, Hari ni dah 6 bulan kita engage. Love u My Dear. Mesti die tersenyum and untung2 die blanja makan..klu baaanyaak duit lebeh, blh la beli hadiah slalu

3. Bercerita..bercerita lah ape2 jek..pasal family, kerja, cite kat tv, isu Negara, isu dunia and share opinion. So kite tak bosan..i suka sgt bile Mr. Hunter bercerita. Suka tgk muka die yg sgt la beriya tu..

4. Masak..org doulu2 pun kata, cara nk amik hati lelaki ialah melalui perutnye..masaklah ape yg die suka..FMIL ajar, klu nk makanan sedap, baca ‘Inna aq thoi na’ 3 kali..ok, petua diterima and I tmbh doa sikit, mudah2an kasih syg ni berkekalan..mmg la pnt, blik keje masak, then nk basuh periuk sume, tp bile diselam dalam2 hati mesti ada rasa bahagia dpt masakkn utk yg tersayang..lbh bhagia klu die cakap, best la syg msk td..tp lelaki slalunye tak mengekspresikan pujian..in the other word die akn ckp, syg, msk lg mcm hr tu..ataupun, syg, kuah kari td ada lg tak..jauh2 dlm lubuk ht die msti die ada ckp, sygnye tunang/wife ak kt ak..blik keje pnt2 memasal pulak..tak pun time2 duduk kt opis, msti die teringt, best jgk dpt mkn asam pds tunang/wife ak msk ni..ceh, pndi jek I meramalkan ape yg die pk..hahhaha

5. Go out from the rutine..as example, everynite sblm tido msti calling2..cuba 1 mlm, tak payah col, just sms jek..msti esoknye rasa lose n rindu sikit..nk rasa byk2, wat la 2,3,4, hari..or vice versa, slalunye nk tido, trus jek bantai tido..tp that nite call dulu, cite2 and then baru tido..

6. Yg ni weird sikit but we all buat..Gaduh..kadang2 bile relation tu slalu ok jek, kite rasa feeling tu graf die mcm mendatar jek..tak turun tak naik tak lengkung2..tp bile tergaduh sekejap, merajuk, then pujuk2, graft tu dr mendatar akn menurun sikit (merajuk), pastu naik tp bersudut kecil (process memujuk), medatar sekejap (process nego), pastu shoot up (dh ok blik lah tu)..so ada la up and down nye..lepas gduh tu msti rasa rindu, rasa masih syg dan disayangi..

Graf Chinta

Kite nk sntiasa hidup bahagia n disayangi oleh die. But as a human, Allah give us heart and feeling. Manipulate it and for sure we can feel the happiness..
 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates