Thursday, March 17, 2011

Chiffon, satin, Lace

Soksek2 by Aida & Riana at 9:31 PM
Reactions: 
Terbace blog Anes td, tbe2 teringat tak buat review pasal beli kain hari tu..last Sunday lepas meronggeng kat Jom Heboh Danga Bay, singgah sekejap kat Jakel..Nak settle kan kain2 yg belum dibeli..I dh beli lace masa kat Jakarta hari tu.. then bwk g tailor, tailor tu suruh tambah Sifon and satin..

I nak buat kain yg flowy tu so sifon kena beli 6m. 4m utk kain, 2m utk baju..kat jakel, 1m satin sifon RM22..asalnye RM25..then beli net silk urk veil, RM15/m..both color off-white..sgt lembut kain2 tu..suker nye

Utk Mr. Hunter, baju melayu die beli kain murah2 jek..jahat giler i..hahahha..1m RM12 jek kot..

Skang misi utk tempah baju pulak..

1 girls dh soksek2 together:

AnEs on March 17, 2011 at 11:35 PM said...

best nye da nak tempah bajuuu..hehe..anes beli je dulu..tunang kata tunggu dia kurus sikit baru nak tempah..ye la tu..haha

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates