Wednesday, March 9, 2011

Mungkin kita memiliki cinta tetapi tidak memiliki restu.....

Soksek2 by Aida & Riana at 11:59 PM
Reactions: 
Mungkin kita memiliki cinta tetapi tidak memiliki restu.....
Mungkin kita memiliki cinta dan restu tetapi tidak kemewahan...
Mungkin kita memiliki cinta, restu dan kemewahan, tetapi diuji dgn hebatnye....

Bermadah time2 hujan ni..Why? Sbb smlm i br lepas borak dgn my Best-Boyfren..kitorg sama keje dulu but right now masing2 dh pindah..We all mmg rapat..Die peneman i for shopping activities sbb Mr. Hunter tak suka soping and die sgt suka soping..Bile die takde, lonely jgk..sedey pun ada jgk..Die kawan Mr. Hunter jgk, so no jeles2 isu here..We all sgt2 sealiran dr segi fav food, fav movies, fav sale, taste, family style..Ada org prnh tanya kitorg ni adik beradik ke..ada org prnh tanya kitorg ni husband and wife ke..huhuhu

Crita ttg my Best-boyfren (BBF) ni, die takde gf lg sbb die terlalu particular..Dia list downkan criteria gurl idaman die..mmg long list..Antaranya, kulit cerah, tinggi, ada degree, boleh drive pada jarak yg jauh, adik beradik ramai, tak dominan, tak pandai masak pun takpe, org johor or melaka,  and bla bla bla..

Masa colling2 semalam i tanya dia, dh dpt gf ke blum? dia kata blum..tp calon tu ada la..dia tanya, ok ke kawen kalau tak cinta..for me, tak Ok..Dia tanya i, ko cinta Is, for sure la I'm..tp life not perfect, My fiancée ada kekurangan (and my BBF know it very much)..Tp i redha la, kena la gives and takes..Tak sume yg best2 kita dapat..kadang2 mungkin kita dapat yg tak best dulu, then baru dpt yg best. Who knows?

I and Mr. Hunter polar kutub Utara and selatan bak kata atilia and monoloq..Mmg susah..i dont know what he know and he dont know what i know. Tp i dgn BBF berada diPolar yg sama.. and sometimes prnh i terdetik, knp i tak couple jek dgn BBF? i cuba cr2 perasan cinta utk dia, tp mmg tak jumpa..I just can accept him as my bestfren jek..

I hope he will found the best for him..i rindu sgt2 nk g bjalan dgn die..masa die mula2 pindah, i rasa sgt2 boring..instead our rumah sewa depan blakang jek..so for any urgent matter, i akn cr die rather than my Mr. Hunter..tp dgn pengetahuan Mr. Hunter la..We all sama negeri, ble blik kmpung convoi sesame..dulu masa dia tak berani nk drive, we all blik naik 1 kete jek..klu die masak spegethi mesti die anta kat umah..Slurrppp..klu ada J-card sanggup halfday tu..pantang SSF and metrojaya buat sale, msti terjah..even masa die dapat kerja baru pun i la org pertama yg tau..

He is hunting for his "Intan"

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates