Monday, March 28, 2011

Wedding Progress Lagi sikit

Soksek2 by Aida & Riana at 7:23 PM
Reactions: 
Hai beauty..

WEdiing progress sgt2 la slow and hampir tak bergerak sbb tak blk Melaka lg..This week balik melaka and plan to do this;

1. G survey lg 2 bridal house..kalau tak berkenan jgk akan terus amik Teratak Mempelai
2. Ibu dh call caterer suruh dtg umah utk present quotation. MHI Teguh enterprise
3. G amik langsir yg dh siap
4. Amik rantai skali
5. Tempah baju Nikah Mr. Hunter and I.

Tu je kot yg sempat buat nanti..This time Mr. Hunter ikut balik Melaka..Yeay sgt seronok..

This month sepatutnye dh kena beli paperbag utk VVIP and Design TQ tag. Tp tak buat2 lagi akibat melayan bunga telur dip yg super sensitip tu..oh no Migrain..

4 girls dh soksek2 together:

elle's laaa~ on March 28, 2011 at 7:45 PM said...

go aida go !!!! hehehehe... happy preparation babes :)

fainie_riz on March 28, 2011 at 8:11 PM said...

Elle: Rasa mcm nk blik melaka skarang jugak..hahhaha..g Matta fair tak wekend hari tu?

AnEs on March 29, 2011 at 2:20 AM said...

nak ikot balik melaka jugak boleh tak?hehe..i langsir tak start jahit pun lagi..ngaaaa..aida da nak amek da..cuak ne..haha

fainie_riz on March 29, 2011 at 7:50 AM said...

ANes: jom balik..sambung survey bridal house..sy pun byk lg tak buat ni..bederau darah tbe2..hahaha

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates