Thursday, March 3, 2011

bila anak sulung ibu ank kawen #2

Soksek2 by Aida & Riana at 5:24 AM
Reactions: 
Selamat malam

Time2 tgh lonely ni teringat kat sume org2 tersayang..especially my lovely ibu..nk col pun jauh..2.50/min tu..cakap kejap2 je la..

Dulu i pernah post entri ini..Yes my bu tu still more excited than me..i rasa die berfikir 24hr for my wedding..as i mention, my ibu masih mpunyai idea2 yg agk tradisional tp sgt mudah dpengaruhi..i tunjuk2 sikit pic pelamin2 yg tgh In, baju2 yg tengah In, die trus blh accept..i tunjuk die pelamin Pillar(yg tiang bulat tu)..die kata cantik..masa g survey bridal house hr tu, tak rmai yg dh ada pelamin tu...so diorg caj super mahal ok..

then last week i borak2 dgn ibu, ibu tanya, dh decide ke nk bridal house yg mana? i tak cfirm lg sbb ada yg i tak puas ht lg..then ibu kata, nti g kat kak ani tu, tanya la klu pelamin tiang bulat tu RM brape..i jwb kt ibu, mahal tu, tak payah la..takde bujet..ibu kata, takpe nti ibu tmbh..cntik tu lgpun kaklong suke kan..masa tu mcm nk berlinang air mata i (skang ni tgh blinang air mata sbb rindu ibu sgt2)..anythng yg i nak for the wedding die msti sokong n usahakan..

love ibu sgt2

2 girls dh soksek2 together:

lovelyadibah on March 3, 2011 at 7:16 PM said...

owh..suweet nyer ibu awak!:)

fainie_riz on March 4, 2011 at 2:57 AM said...

adibah: yes she is..sgt2 sweet n best..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates