Monday, January 2, 2012

Penyakit berjangkit suami isteri

Soksek2 by Aida & Riana at 5:47 PM
Reactions: 
We influence each other too much..hubby i suka makan..so i pun berjangkit la suka mkn..dia sgt suka makan..lepas makan nasi pun dia akn cr junk food utk kunyah2..maka i pun terikut2..Last sunday paling heaven la..kitorg mkn non-stop kot..pg2 bgun tido i wt lempeng cicah smbl tumis..licin kitorg kejekan..pastu lunch ikan bakar, pucuk ubi, cicah sambal asam lak..pun licin jgk, siap bertambah2..pastu g KipMart jalan2, nmpk durian, beli 4 biji..blik umah, keje kan durian lak..pastu ptg sikit, mcm nk minum ptg, wat nes cicah biskut..sedap btul, nikmat..Mlm dlm kul 9, rebus kerang pulak, hubby haruslah mkn nasi lg..i surrender..cian kt perut yg memboyak ni..hahhaha..

2nd thing, hubby suka sgt tgk discovery channel, history and NatGeo..so i pun dh terikut2, suka layan cite2 mcm tu..paling tak blh bla, hubby i pun dh terikut2 i, suka tgk reality show Kardashian Family tu....1 hari tu, dia tido lmbt, i dh masuk tido dulu..then kul 4 pg mcm tu i terjaga, tgk hubby takde kt sebelah..i trun la tgk kot la tertido kt bwh..skali tgk dia tgh layan KEEPING UP WITH KARDASHIAN..apa lg, i bantai gelak la...

Dulu hubby tak layan pun brng2 branded ni..dia main sarung jek, tak kisah takde brand pun..siap ckp i ni berlagak DIVA tu sbb tak pki brng pasar mlm..skang, dia pun sama..kalau g jusco tu, nmpk Padini sale, msti nk masuk..tak masuk siap merajuk tu..


Tgh menganalisis buaya

I dh membolat..Hubby cakap, husband n wife kena pki baju matching2..jenuh i nk prepare kan set2 baju yg matching tau

During our short vacation..sblm shoot ke KL, we all smpt menyinggah ke Taman Buaya Melaka..biasa la hubby i..dia kan suka flora dan fauna ni..
Kawen mmg best..(",)..

2 girls dh soksek2 together:

choclairissa @ intan on January 2, 2012 at 6:42 PM said...

hehe itulah katenye husben n wife..kenala sama2 :) part baju matching tu saye sll pakse husben ikut wpun die x nk..reason utk eratkan kasih syg..haha lg satu saye yg iron semua baju so nk xnk die kene pakai jugak :)

Riana on January 3, 2012 at 1:06 AM said...

kesian kita beb dpt hubby kuat mkn..kehkeh

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates