Thursday, January 12, 2012

When we start sharing, then we know more people care about us

Soksek2 by Aida & Riana at 7:31 PM
Reactions: 
After my entry yesterday, i got few feedbacks on comment and emails. It really help. motivated me more..supaya jd lebih tabah and berusaha..bila kita pk kan keadaan kita teruk, sbnrnye kt luar tu lg ramai yg susah dr kita..apa2 pun kita kena ingt, hidup ni mmg ada cycle..sumtimes we are at the top and the other day, kita dh ada kt bawah..

To other women and wives outside there, Allah dh jadikan kita dgn kekuatan hati yg paling superb. We can face prob, keluar bekerja, uruskan rumah tangga, layan kerenah suami n ank2..everything..sbb kita ada hati yg cekal..and the best thing, Allah bg kita airmata yg sangat banyak utk kita gunakan bila kita sedih, marah, gembira, geram..tu lah instant action yg boleh buat i rasa lega bila i ada problem..nangis..

hubby i mmg tau i ni kuat nangis..kadang2 dia gurau2 pun i dh nangis..kadang2 dia tak buat silap ape pun, tp sbb i terlalu pnt n tgk kerenah dia yg mcm2 tu  pun i blh nangis..sbb kadang2 bila kita meluahkan, we will hurt other person..terlajak perahu blh reverse..terlajak kata, boleh nak telan balik? no no no..

for me, Segalanya akan berakhir dgn baik

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates