Tuesday, March 6, 2012

Fertility treatment - Traditional version

Soksek2 by Aida & Riana at 6:42 PM
Reactions: 
That is, berurut..am i desperate to have baby? Serious to say, yes..i love baby + baby stuff so much..Tp i takde la stress sgt..just berusaha jek..Kalau ada rezeki mmg syukur sgt..kalau blum ada pun, we all enjoy lives together..

Ok, smlm i g berurut..my ex-housemate rekomen kan makcik ni..dua kali dia g berurut, dua kali jgk la dia preggy..Tp still dgn izin Allah la..dulu i pernah urut jgk, tp akak tu urut bahagian bawah perut i smpi terlampau sakit, so i g sekali jek la..sepatutnye 3 hari kan..Makcik ni dia urut slow jek, tp sedap..dia tekan bawah perut i, dia tau samaada i ada segugut or keputihan or whatever la..mcm2 tips la dia bagi..utk warga pasir gudang, umah makcik ni kat air biru, email me if u need the info (",)

Actually my life quite miserable right now..masalah kunci rumah baru yg tak dapat2 lg..rumah sewa kitorg yg dh hbs contract, and right now we all lives separately..tergendala activity2 menjahit veil i..nasib baik kebanyakannye kahwin bulan 5..hopefully blh la dapat kunci lg 2 minggu ni

3 girls dh soksek2 together:

Cik Fifi on March 6, 2012 at 9:29 PM said...

Sabar okeh? Allah sayang kat kamu...

Riana on March 7, 2012 at 7:03 AM said...

beb..relax beb..sama2 kita berusaha..ha,tgok..u dah jumpa makcik yg urut best..tu salah satu dr rezeki tau =)

Nurul Farhanah~ on March 8, 2012 at 12:29 AM said...

fara pun sama :(

we work for that k

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates