Friday, March 2, 2012

We will be PJJ for few weeks

Soksek2 by Aida & Riana at 12:49 AM
Reactions: 
Gara2 kunci rumah tak dapat lagi..kecewa betul..masa last Nov, dh discuss dgn lawyer and bank sume, diorg told me, in 3 month everything will settle. So we just extend our rumah sewa for another 3 months jgk la..Should be dapat kunci rumah before 18 Feb and we all kena keluar rumah sewa 29 Feb..

Tp disebabkan kesengalan sesetengah pihak, byk process tergendala and till now, 2 March, kitorg still tak dapt kunci lagi..and the best thing rumah sewa kitorg dh tak boleh diextend..mujur la next tenant tu my friend so dia bagi we all tumpang berteduh lg seminggu..So start next week kitorg akn duduk asing2..my husband still stay at the rumah sewa..sbb kawan i tu lelaki, so blh la hubby and barang2 kitorg tgl kat umah tu lg

I la yg kena angkat bag, tilam sekeping, bantal busuk and towel ke rumah lain..i menumpang kat rumah ex-hosmate i yg juga baik ht sudi tumpang kan i kat bilik diorg..Terpaksa la i meninggalkan dapur, blender, oven and kenikmatan hidup utk bbrapa minggu ni..paling tak tahan, nk dok asing2 dgn hubby..waaa tak dapat nk imagine..g kerja pun dh rindu kt hubby..ni pulak dok asing2..sape nak masakan hubby..sedih sedih sedih

Almost 5 months of marriage..Such a blissful life..(",)

3 girls dh soksek2 together:

Riana on March 2, 2012 at 7:20 AM said...

ada hikmah tu beb..jeng jeng jeng..pasti merana beb..gi keje 1 hari pon mcm nak gile teringat laki..xtau perasaan org yg laki kat qatar beb..huaa

sha on March 2, 2012 at 9:08 AM said...

lerr kesiannya bole camtu plak.. abihtu dpt kunci bila tu dear?

Fainie on March 3, 2012 at 12:53 AM said...

sha,xtau lg.hr2 col lawyer folow up.mcm tu la jek jwpn nye.dlm proces.sdh btl

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates