Monday, March 19, 2012

Tergamak seorang ibu nak jual anak

Soksek2 by Aida & Riana at 2:09 AM
Reactions: 
The post
The comments

I just captured this from FB. Ya Allah, manusia zaman sekarang. Speechless ok!

Dh alang2 dia post kt wall FB dia, meh i tolong promotekan skali kt blog ni. Harus kena kecam mak mcm ni. Kalau ye pun ada masalah, ape lah salah ank kecik tu..smpi nak dijual, nak dibuang dlm tong sampah. Idiot!!






9 girls dh soksek2 together:

Nisa Dawi on March 19, 2012 at 2:24 AM said...

*mengucap panjang..*

sedih..sobsob...dia macam ada masalah,atau ada masalah mental la tu kot...ishishish

sedih nya!~

veesakura on March 19, 2012 at 6:15 AM said...

mental gila. dia ingat senang ka nak beranak??

miszatie on March 19, 2012 at 10:46 AM said...

gle!!!
anak tu anugerah tuhan..

http://miszatie.blogspot.com/

e k i n ♥ y u s r i on March 19, 2012 at 4:47 PM said...

ya Allah....
apelah mslh pompuan tue agaknye
anak tue x bersalah pon....

sedihnye tgk
tetibe teringt mmber yg bru kematian baby dlm perot.....

Fainie on March 19, 2012 at 5:24 PM said...

tu la pasal, sbb ada masalah dgn husband, ank yg jadi mangsa..

lovelyadibah on March 19, 2012 at 6:02 PM said...

hurm..speechless.harap2 anak tuh tak diapa2kan.

Hazz Nieza on March 20, 2012 at 11:24 PM said...

i rcvd this through email from a friend. sedihnyaaa. kesian anak tu. hopefully ada yg bantu memelihara anak tersebut. tp part nak jual tuh yg sedih sgt dengarnya. kot ye pun terdesak.. hurmmmm..

Fainie on March 20, 2012 at 11:53 PM said...

tu la, siap mention nk buang tu kalau org taknk..siap nk nego2 harga..sedih nyeee

adriea on March 23, 2012 at 5:27 AM said...

astaghfirullahalazim... *mengucap panjang.. sy baru je kematian anak.. tapi si ibu ni senang je nak jual anak.. :( sangat2 sedih.. kalau tanak anak tu.. bg kat saya je..sy rela jaga ngan penuh kasih syg..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates