Thursday, April 5, 2012

Cerita seram di rumah baru kami!

Soksek2 by Aida & Riana at 4:22 PM
Reactions: 
Semalam dlm pukul 12.00 tghari, Jubin BMS call nak anta mozek..disebabkan hubby tak boleh keluar so i g sorg2 tgu mozek tu smpi..i tgu la dr start diorg unload smpi la habis..then kira quantity..semua ok..lepas tu kunci balik semua pintu and i pun balik ke office..

Masa kt office i macam tak sedap hati sbb rumah tu takde grill lg..mozek ada kt dlm umah..so i msg hubby ajk beli lock baru and bwk langsir g umah tu..so we arrived at the home around 6.30pm..Hubby check2 mozek sume, then i terpandang this word on 1 of the box;



Ok, so horror. ada org lain ke duduk dlm rumah kitorg ni? tp rumah kitorg dlm nye bersih jek, takde la bersepah dr 1st day kitorg tgk..pintu semua lock..serius menghatui minda i sepanjang mlm td..dinding takde conteng2, takde kesan curi or pecah ape2..area rumah tu pun dh ramai org duduk..3 rumah je yg kosong..lgpun sekejap je kot dr time i tglkan rumah tu, that is around 1.00 pm smpi kitorg dtg balik around 6.30pm..

I dah takut dh nk g sana sorg2..

12 girls dh soksek2 together:

SarahSyafiq on April 5, 2012 at 4:40 PM said...

wah..takut jugak tiba kena warning mcm tu.

Elly Anaille on April 5, 2012 at 5:02 PM said...

Oooo ok scary eh.. Ni along ke ape? Ngeja pun x btol. Haha. Ok tp mmg sgt pelik!

Fainie on April 5, 2012 at 5:09 PM said...

Girls: Serius takut..mmg i takkan jejak kaki ke sana la kalau sorg2..kang terserempak pulak

BAIZURA NATASHA on April 5, 2012 at 5:30 PM said...

omg..eh,ms u tgk dorg unload mozek tu,u pasan ke x yg kt kotak tu kosong or mmg dh ade tulis kt siti?i rs bdk2 mozek tu nye prank la kot..who knows? i da abes positif ne :)
*sorry,x penah comment pn sblm ne.tbe2 part scary i trs comment*

Fainie on April 5, 2012 at 5:54 PM said...

Bai: seperasan i mmg tak de..sbb i yg kira box2 tu then i sign invoice ats mozek tu..bdk2 mozek tu pulak, setahu i, i mmg tercegak dpn kotak2 tu dr awl diorg unload smpi hbs..tak nmpk pulak diorg menulis..hubby pun suruh positive jek..dia kata, mmg dr kilang kot bnda tu dh tertulis mcm tu..

Anis_Apis on April 5, 2012 at 6:06 PM said...

Maybe ada org ugut sykt jubin tu ke? or org jubin tu yg buat hehe...

dilla nadila on April 5, 2012 at 6:21 PM said...

Eh, seriously i sgt takut k if ade kat tempat u.neway, its k, if tu prank pun, since da jadi cmni. u better extra careful dear

Alwanez on April 5, 2012 at 8:29 PM said...

Eh boleh pulak main tulis2 kat kotak tiles..better u berteman la kalau pergi rumah tu buat sementare..risau plk tah sape yg boleh masuk rumah u tetibe kan..

elle's laaa~ on April 5, 2012 at 8:42 PM said...

Erkkk...horror..tp keje sape la pulak buat cm.tu...

Dira on April 5, 2012 at 8:47 PM said...

erk? takot!

dhiera on April 7, 2012 at 3:33 AM said...

masa tinggal kan umah tu berkunci tak?

miszatie on April 9, 2012 at 5:46 PM said...

huh...ok kno terbc entri seram nih..@_@

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates