Monday, April 2, 2012

Ipoh wedding and cameron vacation

Soksek2 by Aida & Riana at 6:49 PM
Reactions: 
Lama sungguh tak update..last Thursday and Wednesday outstation Singapore..balik dari singapore, trus balik melaka and esoknye gerak ke Ipoh for my babe fatin Wedding. You are gorges dear




Pelamin dia sgt cantik..From Seri Inai Pengantin, Ipoh..price utk OP + Pelamin + walkway + baju and Makeup hanyalah RM3500..berbaloi2..gile bedah kan i, g tanya kt mak andam tu trus..hahhaha..takde benda nak di review sgt pasal wedding ni, sbb kitorg smpi sgt lmbt..pengantin dh nk g outdoor..makanan sedap, ada mcm2 lauk, and also dewan yg cantik..ala, tak ingt la pulak nama dewan ni..

lepas tu we all trus g cameron..naik dari simpang pulai..jalan cantik sikit and tak la horror sgt..We all stay at Greenhill apartment Tanah Rata. I rate 4 out of 5..kurangnye sbb takde elevator jek..rosak katanye..penat la kitorg mungusung barang smpi ke tingkat 5..tp condition apartment sgt puas hati..ada 3 bilik..master bedroom and second room ada double bed and single bed..3rd bedroom ada double bed..ada heater, microwave, tv & astro, complete pinggan mangkuk sume


Hubby tgh rehat2
The kitchen..Hubby n fren tgh prepare for supper


Sofa fella design u..Our destination; Night market, Morning market (kalau nk beli2 barang, beli kt sini jek..tpm lain mmg mahal), Cactus valley, Rose valley, bee farm, pasar area Equatorial hotel (kat sini lg best shopping..byk kedai and choice) and Boh plantation

Area pasar dekat Eq hotel tu mmg jem gile2..Tips, kalau nak ke arah Brinchang, better g pagi2..time tengahari sikit, nak naik mmg jem sbb org parking merata kt area pasar Eq hotel tu..mmg sakit hati..kalau nk pergi tea plantation, tak payah g boh plantation pun takpe, g Bharat plantation jek..Boh plantation punya la jauh..nanges tau nk naik..
Post wedding pic skali

love this

Cactus Valley

All about Strawberry and Chocolate

Rose valley

Pasar pagi

The guys with the tea






























6 girls dh soksek2 together:

Aeen on April 2, 2012 at 6:58 PM said...

bestnya gi cameron...kite baru je 3 minggu lepas gi sane gak....best kn...hehehe

Fainie on April 2, 2012 at 7:04 PM said...

Aeen: Best..rasa nk spend time lg lame jek kat sana..

Riana on April 3, 2012 at 9:08 PM said...

beb..harap2 kita akan kesana bersama bila2 masa di akan dtg..i akan tebus!haha

elle's laaa~ on April 4, 2012 at 4:54 AM said...

Aaaa...rindu nk animun lg kt sane..heeee ;))

Fainie on April 4, 2012 at 5:15 PM said...

ella: takpe, nti boleh bawak baby g sane pulak..

cha on April 4, 2012 at 6:21 PM said...

cantikla dress dgn pelamin kawan u

aaa i heart cameron so much. rasa tak puas je pegi cameron hari tu. nak pegi lagi :D

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates