Monday, August 13, 2012

Nak balik beraya..

Soksek2 by Aida & Riana at 8:04 PM
Reactions: 
Baru lepas buat stock take bekalan ubat untuk berhari raya. Sgt perlu sbb nanti perut culture shock, badan super tired, kepala berpinar2, tekak sakit akibat ais tak henti2.



Must-have-item selain balm and make-up. Nanti dh sakit, takde la masa tu baru sibuk nk g kedai cari ubat, nak g klinik kena tgu turn lg.

Kereta pun dah siap servis tapi belum anta carwash lg. Hubby sibuk nak tinted kete I yg kononnya macam akuarium tu. Org dh nk beli kete baru, baru sibuk nak tinted kan. Baju raya pun dh siap luandry pg td. Balik ni dah boleh lipat2 and masuk luggage terus. Duit raya pun dah tukar.

Rumah dh kemas last weekend. Siap pesan dgn hubby jgn sepah2 kan umah. Dia letak cincin, jam bersepah2, mmg kena bebel dgn I. Ye la, mana larat nk kemas lg dah. Bunyi mcm dh settle semua bnda jek kan. Hahahaha..Seriously excited 1st time beraya as a wife

3 girls dh soksek2 together:

Cik Saila on August 13, 2012 at 8:23 PM said...

sweetnya baca preparation awk..sepah2 nanti kena bebel..btl tu..hehehe! sgt teliti la preparation awk especially bab ubat tu.. :) kena standby ubat jgk lah lps ni.. dh mkn mcm2 msti batuk pnya :(
selamat semuanya ya :D

MizaShoppe on August 13, 2012 at 11:07 PM said...

owhh..bnyknya ubat..huhu..bestnya sis..semua dah prepare ya..kita ni baju raya,baru je siap...malas punya pasal,anta dobi..hihi
semoga semuanya slmat ya sis..hati2 d jalan raya

aTy _faRed~ on August 16, 2012 at 6:03 PM said...

aty semua tak setel lagi..huwaaa..!! hari ni kene keje lagi..anak masih kene hantar kat baby sitter.. umah tunggang langgang sebab setiap hujung minggu sibuk tak kesudahan...kereta hasben pon tak tukau tayar lagi...terpakse bawak kereta myvi aty lak nanti -kecik tuk jalan jauh..duit raye dah tukar tapi tak masuk sampul lagi...kain baju masih tak berlipat..luggage masih tak berkemas...huwaaaaa...!!! nangis banyak2...

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates