Tuesday, August 7, 2012

Punjab Suit untuk raya

Soksek2 by Aida & Riana at 2:05 AM
Reactions: 
Ye, hubby teringin la sangat nak pakai punjab suit raya ni. At first, i duk jeling2 jugak, biar betul. Dh la ni 1st time raya sama2. Tp dh dia dok teringin sgt, layan kan jek la. Asalnya nak tema biru, last2 jadi tema cream. So semalam we all g la cari punjab suit dia tu kat area kedai2 India kt CS tu.

Hubby I, setiap kali dia jalan kat area bazaar karat , JB tu, mesti dia cakap, mcmana la org India boleh bertapak kt tgh2 bandar ni..Dh 100 kali kot dia cakap..Kadang2 sebelum dia cakap, I cakap dulu..hahahha..Lepas balik keje smlm, trus pecut g JB. Sekarang Highway baru dh ada, so tak la jem..Kitorg smpi Plaza KotaRaya around 6.45pm. Ingtkan dh bukak byk kedai dlm tu..rupanye blum lagi. Kecewa jek. Then kitorg g kedai India nak cari baju hubby tu. Mula2 segan weh nak masuk. tgk kiri kanan dulu. Pastu dh syiok pulak masuk 2 3 kedai. Tgk sari yg cantik2 tu. Last2 kitorg buka kat kedai India Muslim tu and beli trus kat situ. Kedai2 lain semua jenis design yg meriah sgt. Segan pulak nak pakai. Sengih jek la husband dh dpt baju idaman dia..

Isteri jek blum ada baju raya lg..Eh, dh ada, tp nak lg 2 helai ye..Bulehkan suami..

Lepas tu kitorg pun pergi berbuka kat Tepian Tebrau. One of our favourite place. Mmg saja g lambat sikit. Kalau terjah time buka, confirm penuh. Masa we all smpi, org dh beransur sikit. Tepian Tebrau ni kat area dataran JB and provide seafood dish. Ala2 Senibong tp lagi sedap and murah. Tp tak sehappening Senibong la.

Malam ni nak test buat samperit sekali lg. Hari tu dh buat, tp tak jadi. Haruslah ke tong sampah jek

1 girls dh soksek2 together:

anaztasias nora aira on August 7, 2012 at 7:09 AM said...

suami nora pun suka ! hehe

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates