Thursday, January 9, 2014

Welcome Home TheBino

Soksek2 by Aida & Riana at 12:29 AM
Reactions: 
Yeah, Lady El (My lovely car) dh ada geng baru. TheBino. Moto br hubby. kitorg bagi nama TheBino sbb dia color putih. Albino kekdahnye. Nk bg glamor sikit, kitorg panggil bino jek. Best thing about Bino, hubby kumpul duit beli bino hi dr hasil jualan Mix Pearl. Ye, jgn tak percaya, jual pearl blh beli moto.

I kan mmg buat veil and shawl. Tbe2 bulan 10 thun lepas i terasa mcm nk jual mix pearl pulak. tp i tak sempat nk mhadap pearl, nk packing sume tu. ada yg tak berasap dapur. so i propose kt hubby suh dia run this biz. I monitor n tolong tunjuk2 kan color yg dia comfuse

Masa starting buat, mmg kesian la tgk hubby i. ye la, lelaki mana nk kenal color turqoise, ocean blue, furchia. Apakah!!! skang dh kenal dh. bilik kerja tu opposite dgn dapur so sambil dia packing pearl, i boleh masak or kemas2 dapur. Duit jual manik, semua bank-in ke bank dia. bg dia semangat sikit nk buatkan. Alhamdulillah dr duit tu, dia beli moto baru dia ni


 Pg td dh merempit dgn bino. Baru laju. Dulu bwk ex5, rasa mcm lari lg laju. nk suh dia g kedai pun malas, sbb slow sgt moto tu. nk smpi ke kedai, dh lupa la apa yg wifenye kirimkan. ad 1 hr tu, i pesan suh beli bawand putih. pastu dia balik dia suh teka beli dia beli ape. I teka la beli bawang putih. jawapan dia, bie lupa beli bawang putih. lg sekali tu, pesan beli santan, cili, telur. I sebut byk kali, beli 3 barang tau. pastu balik umah dia beli bawang, cili, telur. Asal cukup 3 barang jek. hai la suami.



1 girls dh soksek2 together:

S. Faezah on January 9, 2014 at 3:50 AM said...

mesti husband awak lg bersemangat nk buat bisnes lpas ni :)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates