Wednesday, January 29, 2014

Kena Prank dgn husband

Soksek2 by Aida & Riana at 5:36 PM
Reactions: 
Husband i ni hobi dia memancing. I mmg tak kisah, tp ada limit. Limit tu, sebulan boleh g 2 kali jek, then setiap kali g tak boleh lbh 5 jam. Kalau lbh dr tu, mula la i muncung, merajuk, moody. Dia pun dh paham sgt dah. Kadang2, dia g fishing i g saloon. dia siap fishing 4 jam, i pun siap buat rambut. Win win la kan. takde la i bosan tgu u, u bosan tgu i.

Pastu malam td sblm dia balik keje, dia anta msg ni



Ha, comelkan. Kalau nk g fishing, mmg bodek baik punya. cakap lembut sgt. Kiss2 isteri, peluk2, kalau tgk peel pelik tu, mmg nk g fishing la tu. Lepas dpt msg tu, i ckp ok jek. tp dlm ht mcm tak redha jek nk bg g. sbb mgu lepas baru jek g.

Dia balik kul 11 mlm tu, dia belikan sate. Pergh bodek sgt2 ni. ye la kul 12 nti nk midnite kt kolam udang kan. Sblm makan tu, dia mandi2, siap2 pkai baju, make-up2 bagai, then makan. dh siap makan tu, dia ckp ok dh nak g. I ckp la, hmm mcm tak redha je nk bg pergi. Dia pujuk2, dlm hati i bengkek jek. Siap nangis tu.

Dia pun amik kunci keta, keluar, kunci grill semua. I pun dh malas nk pk, amik kain veil nak gunting. 1 minit lepas tu dia masuk balik smbil jerit, "Syg, bie dh balik". Eh dh kenapa laki ak ni? Dia cakap, saja jek nak kenakan I. Dia takde  nk g mancing pun mlm tu

Ya Allah, gigih ko, dia siap2 pakai baju cantik2, makan laju2, siap tak tolong basuh pinggan. Semata2 nak tgk i nangis tak bg dia g mancing. Pastu mengejek smpai nak tido. Ni jap lg balik lunch ni, kena bahan lg lah ni. Sabar jek la




















4 girls dh soksek2 together:

ct cucubi on January 29, 2014 at 6:43 PM said...

sweet sgt <3

Aeen on January 29, 2014 at 6:52 PM said...

heheeh...sweet sangat la...nk begurau senda dengan isteri...heeh.

Ar Eirza Japar on February 2, 2014 at 5:52 PM said...

ahahahha..lawak la...hubby i plak suke tgk bola..slalu mcm xbpe nk redha bg dia tgk bola (LIVE)...huhuhuuhu

sha on February 11, 2014 at 7:35 PM said...

wahaha comel je your hubby buat prank mcm tu =p

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates