Thursday, June 9, 2011

Jom ke Desaru sbb Highway E22 tgh FREE!!

Soksek2 by Aida & Riana at 2:10 AM
Reactions: 
Bersempena Highway E22 Senai-Desaru dh bukak, maka cik fainie dgn Mr. Hunter pakat2 la nk g bercuti ke Desaru wekend ni..E22 akn mula beroperasi pada 10 Jun and it's free for 1 month..mau hari2 i g desaru ni..Kalau dr Pasir Gudang mmg dekat la..kalau dulu we take almost 2 hours utk ke sana (sbb umah parent Mr. Hunter kat are sana)..Skang it only take 22min base on their trial drive guna BMW 7 series..we all yg naik small car ni, maybe it takes 45 minutes..Tu pun haruslah bersyukur kan..tak payah redah jem kat Kota Tinggi-Ulu Tiram-Pasir Gudang..

Lalu Sungai Johor..

Mr. Hunter texted me just now "bwk goggle n short baru bie tau"..ceh, ko ingt Desaru tu air nye jernih mcm Tioman ke? Confirm tak nmpk ikn pun..hahaha..mcm super-excited la pulak, sbb dh lama tak berpiknik kot..padahal slalu jek g dulu..

Besh nye nak release2 tension wekend ni..

Pantai2 yg berhampiran: Batu layar or Tanjung Balau..boleh la kalau nk berpiknik

1 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on June 9, 2011 at 9:25 AM said...

i tak penah sampai jb.sll smpai muar kluang.tu la yg paling jauh ke Johor pn.huhu.nak g Jb n spore satu hari nt pas kawin.wee! ;p

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates