Friday, June 24, 2011

Tempah kad kahwin cepat!!!!

Soksek2 by Aida & Riana at 1:05 AM
Reactions: 
Yeay..kejap lg nak balik Melaka..

So seksited sbb nk tgk bilik yg br direnovate...baru 40% siap..Lepas ni tukat tiles, then cat, then masuk kn perabot, then dh boleh digunakan utk tido..tido dgn Mr. Hunter boleh? huhuhu mode tak sabar nk jd isteri..tettttttt

Semalam plan nk g Giant, tp disebabkan Mr. Hunter lmbt so we all just g dating kat Senibong..dh lame sgt tak g situ..Spend few hours with my lovely fiance..cite itu ini..cite pasal kawin sikit2..die kata die tak termampu la nk buat wedding se-Grand cousin die..I also admit that but i told him, syg bukan nak buat wedding yg grand, tp yg meaningful, memorable, coz this is once in a lifetime..makin nk dekat majlis, makin byk bnda nk kena pk..3 bulan je lagi..

So wekend ni blik Melaka harus la settlekan;
1. Kad kahwin
2. Jumpe ustazah utk khatam quran tu
3. Pasang kain net kat bunga telur
4. Ikat ribbon kat TQ tag sikit2

Larat ke..ahad dh kena g KL, isnin meeting kat KL, pastu trus blik JB..Terpaksa meninggalkan Mr. Hunter bbrapa hari..rindu kamu kelak..

2 girls dh soksek2 together:

e k i n ♥ y u s r i on June 24, 2011 at 1:15 AM said...

dah boleh tempah dah tue

elydalyla on June 24, 2011 at 11:01 PM said...

dear..samalah kita. i pun tempah kad this week. tarikh kawen kte pn same! hehe ;)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates