Thursday, June 16, 2011

Nak g tempah baju nikah Mr. Hunter & Survey kad kahwin

Soksek2 by Aida & Riana at 7:47 PM
Reactions: 
Tu agenda wekend ni..Mesti buat!!

Apelah cerewet sgt ak ni dgn kad kawen..smlm i received 1 invitation from my old fren..die post invitation card ke rumah..i bukak sampul, tgk sape nama pngantin, brape hb, belek2 sikit, then terus sumbat dlm handbag..tak smpi seminit pun i belek..

Mmg betul, kad kawen ni, last2 ke tong sampah jgk..pling mulia pun, org guna blik sampul tu buat isi duit salam kaut (betul ea eja mcm tu)..takpun org simpan sbb nk buat contoh map nti..ish tolong la turn-off mode bridezille yg dh mcm godzilla ni..

hati i ni meronta2 nk tempah kat LH..tp bayangkan i kat JB, nk tempah kat KL then i have no reason pun utk turun KL frequently except ig i have meeting request at my KL office..tu pun bbrapa bulan sekali..so minggu ni i nekad utk cube berwasatiah dlm pemilihan kad kawen..

P/S: Mr. Hunter sabarlah dgn tunangmu ini..hahahahha nanges tau temankn i cari kad kawen

Eh blum habis lagi..Mr. Hunter tu pulak..tak tempah2 lg baju nikah..dh berbulan2 beli kain..hari ni msti g tempah..

4 girls dh soksek2 together:

PussyCat on June 16, 2011 at 8:08 PM said...

nape x tempah kat melaka je dear?

fainie_riz on June 16, 2011 at 8:38 PM said...

baju encik tunang ni..hari tu blik melaka, die tak bawak blik skali kain die tu..gatai btul

elle's laaa~ on June 16, 2011 at 9:25 PM said...

alamakk... kad u i lupe nk bagi... heee ;) nnti sabtu i pegi umah u blh?

Ms and Mr Red Ribbon on June 17, 2011 at 1:21 PM said...

sabar sabar sabar hehe :)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates