Wednesday, June 22, 2011

Mimpi yg memberi Idea

Soksek2 by Aida & Riana at 9:20 PM
Reactions: 
Malam td i mmg tak boleh tido..maybe sbb byk sgt pk kot..actually mula2 dh tertido, pastu kul 11.30 terbangun, trus tak boleh tido..so i pun buat handbouquet yg org order tu..Siap 1..Pastu tgk jam dh nak kat kul 2.00..Harus cube lelaokan mata..kalau tak, tak bgun esok..dalam pada nk lelapkan mata, otak ni pk mcm2..pk psl signage la, pasal script emcee la..

Then masa tertido tu, boleh pulak mimpi pasal pre-wed..dalam mimpi tu i pkai baju Orange and long skirt Hitam..Mr. Hunter pun same, pakai kemeja orange, suar hitam..look nice sgt2..I rasa boleh dijadikan color tema pre-wed..ok so start hunting baju orange..

Lepas subuh, i lelap kejap..dalm lelap tu pulak i dapat mimpi tudung khatam quran..Dalam mimpi tu i pakai tudung lycra biasa tu then pkai veil pendek paras bahu sikit jek. and cutting veil tu ala-ala mcm ni

I lukis ntah ke hape jek..boleh imagine kan tak? cutting veil kan slalu nye D..Ni tak brape D, so nanti kat depan/bahu die ada cutting sikit..Pastu path lace kat kepala then scatter pearl all over the bead..Dalam mimpi tu mmg nmpk cantik la veil ni..nak try gatal2 tgn buat boleh?

Berpaedah jgk tido ni..atleast dapat idea..ni msti sbb tlampau byk sgt pk pasal wedding prep..smpi tak cukup masa pk masa celik, so masa mimpi pun duk pk jgk..hahaha

4 girls dh soksek2 together:

bahIRAh on June 22, 2011 at 10:35 PM said...

aisehh bile bace cite aida ni tetiba rase nak tido jugaklah..tp bile kite tido bole mimpi Jozan Maharaja Lawak pulak..hahaaa

intan on June 23, 2011 at 6:33 AM said...

dear, DIY la veil tu, i excited nak tengok hasilnya, mesti cantik awwwwwwwww. tak sabar!

fainie_riz on June 23, 2011 at 5:23 PM said...

Bahirah: sblm tido klu dh tgk maharaja lawak, harus la mimpi jozan..huhuuhu
Intan: InsyaAllah akn diusahakan..tgh cari baju ni

nida-razak on June 24, 2011 at 12:23 AM said...

hehe..tdo pon dapat ilham kan..huu..wedding prep mmg mengasyikkan..hehe

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates