Sunday, October 30, 2011

Baking Project - Pavlova

Soksek2 by Aida & Riana at 5:59 PM
Reactions: 

My first time Pavlova..Senang nk buat rupanye..nmpk mcm complicated..Mmg yummy..See what my hubby said:


Ada ke dia kata i duk umah asik wt revision mcmana cara nk buat bnda ni..hahahha..dah dia asik duk main game jek, haruslah i duk mhadap project i pulak..tp sedap kan bie..u asik bukak tutup peti es je kan..

time wekend takde keje, ni la keje i..pasni nk buat Brownies pulak..this week raya, so tak buat lah..nex weekend baru start blik..(",)

I ni tak blh dok diam..cepat bosan..dulu sblm wedding, ada mcm2 project..wat bunga telur la, itu la, ini la..dh kawen ni tak de bnda lak nk buat..so i start la baking..lgpun dulu takde oven sume..skang dh ada oven, mixer, sume2 tu..so best la..

6 girls dh soksek2 together:

Asfiza on October 30, 2011 at 7:54 PM said...

sedapnyer dear... :)

i tag u :)

http://asfizashary.blogspot.com/2011/10/tagged-from-diari-kahwin-dhiera.html

K.I.N.A on October 30, 2011 at 8:03 PM said...

hehe..fainie jd surirumah juga ke? belum try buat pavlova lagi..

fainie_riz on October 30, 2011 at 8:08 PM said...

Asfiza: thx dear (",).. i loike

fainie_riz on October 30, 2011 at 8:11 PM said...

Kina: weekend surirumah jek..i baking on the weekends jek..weekdays mmg tak smpt laaalalalla..smpt masak2 jek

LisaLisut on October 31, 2011 at 2:43 AM said...

betul ke senang babe? i tak pandai buat kekkkk :(
mixer xde. oven dh ade.haha.tak guna pn.ouhhh jelesnya.dh la i suka pavlova ni.huaaaaaa

fainie_riz on October 31, 2011 at 5:35 PM said...

Lisa: sgt la sng beb..msuk kn sume dlm mixer, putar jek..pastu bakar..bahan dia pun tak cerewet sgt..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates