Monday, October 17, 2011

Official Photographer Review

Soksek2 by Aida & Riana at 6:36 PM
Reactions: 
My OP dh upload pic Nikah..What i can say, awesome!! Love it..and i senyum ikhlas..I had problem to give sincere smile..hahahha

To Abg Hafiz Gambalawa yg baca blog i ni, thanks a lot to remind me to give sincere smile..kalau i snym tak ikhlas, dia cakap "senyum tak ikhlas..ak balik kang"..hahhaha..pnt tau nk senyum..

I start usha Photographer since Jun last year. I tak suka pic yg diedit secara berlebihan, as example masukkan effect awan senjakala la, effect ombak ribut taufan sume tu..i tak suke album yg tulis ayt2 jiwang, i tak suka pic hitam putih and sephia yg terlalu byk..i suka pic yg jelas dan nyata..byk jgk la pameran pengantin yg i g for review the album and surf2 kat internet. So i dh mark few photographer yg i rasa berkenan..Then i meet in person sbb nak tgk ada chemistry tak dgn diorg..kang tak comfortable dgn OP, mcmana nak pose..kot la OP tu muka garang ke, OP tu rupenye2 ex-bf masa sekolah dulu ke..haruslah pose i jd kayu, dh la mmg kayu..

So i meet Gambalawa masa Pameran Pengantin Melaka..Owner nye, En Mohamad Hafiz ni, mmg peramah, asik wat lawak and loyar buruk ok..hohohoho..Easy to work with him, he know what i want..

Scroll down to review my Nikah Piccas

Love this. Mcm 3D

Awesome

Gedix dgn bridesmaid

Ikhlaskan senyuman i..hahahha
Thanks to Gambalawa

12 girls dh soksek2 together:

Khalisa Ridzuan on October 17, 2011 at 6:52 PM said...

fainie!!!! gambar lawaa!!! i pun tak suka gmbr yg edited melampau dgn add awan la,jadi senja la,ombak la apa la.album ade kerawang2 pn i tak minat.hahaha.kalau buat 1 black n white tu ok la.i suka clear :)

cantik inai u okkkk :)

tu senyum ikhlas+puas + lega tu fainie hahaha

fainie_riz on October 17, 2011 at 6:58 PM said...

Lisa: same la taste kite..gmbr clear tak lapok dek hujan..gmbr edit2 ni, nti tgk 30 thun akn dtg, tak ke rasa pelik..

Murah jek beb wat inai tu..tgn n kaki tak smpi RM50..siap dtg umah tu..

irwani on October 17, 2011 at 7:35 PM said...

wahh inai kt tangan and kaki tak sampai RM50 ke?
boleh bagi details on da person in charge of henna tak? dis my mail irwani87@gmial.com

TQ!
=)

bahIRAh on October 17, 2011 at 8:17 PM said...

walla lawa gambar!! no doubt, aida mmg senyum ikhlas.hihihi suka la tu dah dapt kahwin dgn kekasih hati.. RM50 for inai??waaaa mahu juga!!

choclairissa @ intan on October 17, 2011 at 9:15 PM said...

haha same ngn lisa xsuke gamabr edit melampau..cm di alam fantasi plak rasenye..nk tgk gambar hantaran lagi..satu xcukup dear... :)

fainie_riz on October 18, 2011 at 12:31 AM said...

irwani & bahirah: i ada buat review pasal henna kt previous post..i dh letak link skali.

fainie_riz on October 18, 2011 at 12:32 AM said...

bahirah: hahha sgt la suke kekasih hati slalu ada depan mata..dh tak payah kuar date..tp khidupan blum normal lg..sibuk mkemas itu ini..

fainie_riz on October 18, 2011 at 12:33 AM said...

intan: i tgk kt website OP i.. www.gambalawa.com
bukan setakat pic hantaran..mcm2 ada

ENEF with ♥ on October 18, 2011 at 6:08 AM said...

suka empat2 gambar. semua cantik!

Asfiza on October 21, 2011 at 1:31 AM said...

gambar tu memang cantek sangat2 okeh.:)

salam perkenalan dari asfiza

http://asfizashary.blogspot.com

mohammad hafiz on November 1, 2011 at 6:18 PM said...

oi oi..

kutuk orang ek? hahahha

tak siap album kang!! kahkahkah

fainie_riz on November 2, 2011 at 1:38 AM said...

GAMBALAWA,amboi2, smpt blogwalking nmpk.lmbt siap album,cut payment.ha3.cpt tau.dh x sbr nk tgk ni

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates