Tuesday, October 18, 2011

Deko Bilik Review (1)

Soksek2 by Aida & Riana at 5:53 PM
Reactions: 
Salam..

Pg ni sakit gigi..terpaksa memungkiri janji kepada incik suami..kononnye nk bgun buatkan bfast..last2 bgun tolong bukak kn pintu jek..

Pg ni nk review about bilik deko2..wall part dulu ea..i deko using frame and frame sahaja..



Pic yg sblh atas (dinding sblh kiri), i'm using piccas masa bertunang..frame2 tu i beli kat kedai RM5 and masa jusco sale..murah2 jek..

Pic yg sblh bawah (dinding sblh kanan), I'm using pic pre-wed..frame tu i beli kat Hommy jusco tebrau..actually frame tu ada canvas printing..disebabkan i tak jumpe frame kosong yg ada white border, so i beli jek la yg ni..pastu i g print pic tu kat kedai printing..guna kertas glossy..kalau print kat kedai gmbr, sekeping RM35 size mcm tu..bujet punya pasal, i print jek kt kedai printing..the cost is RM11 for 4 pcs..sekeping dlm RM2.75 la..then i tampal jek kt atas canvas printing tu..Later on boleh bukak balik, ganti pic lain..

p/s: anybody knows kat mana nk buat photobook yg murah? i plan nk buat additional album for other pics

2 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on October 18, 2011 at 7:32 PM said...

nice babe.hehe.i tak gantung frame dlm bilik.tak tahulah kenapa tak terfikir ke apa.masa nk kawin tu serabut n just pk aslkan bilik tak mcm tongkang pecah.lol. i just put frames tepi katil je.haha

ENEF with ♥ on October 19, 2011 at 1:06 PM said...

nice colour combination...

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates