Thursday, June 30, 2011

Drum Rolls..Announcement of all my Official Vendor

Soksek2 by Aida & Riana at 5:41 PM
Reactions: 
3 girls dh soksek2 together Links to this post
3 Months to go..Mode: Sgt tak sabar nak jadi Isteri Mr. Hunter..


All the vendor dh finalize and deposit pun dh letak..So who they are?




Bride's Side:
Bridal House: Dliya Anggun
OP: Gambalawa
MUA: Gee Cantik
Caterer: MH Teguh Enterprise


Groom's Side:
Bridal House: I.z De Bridal
OP: FotoRepublic




Pre-Wedding Photoshoot: FotoRepublic
Wedding Card: MyOne Card Marketing

Sejak akhir2 ni idea datang agak mencurah2 smpi tak smpt nak masukkn dalam note book..antaranye project GuestBook..Project centerpiece and runner table..and the biggest project is...

PRE-WED PHOTOSHOOT..

tak sabar nak gedix2 amik gmbr ni..tp lately musim ujan..risau la pulak


Sunday, June 26, 2011

Signboard

Soksek2 by Aida & Riana at 8:02 PM
Reactions: 
2 girls dh soksek2 together Links to this post
Fuhhh..setengaharian berjalan kt Masjid India n Jalan TAR..my mum soping kain mcm dh nak berniaga kain..We all gerak dr Melaka around 8.00am then trus ke Jalan Pudu sbb nk cari kad kahwin..Atfirst dh plan nak tgk kat LH and Pesona Kad Kahwin..Then masa park kereta, ternmpk 1 kedai kad kawin tu, try masuk survey..survey2 trus berkenan la pulak..I mmg ada bwk 1 sample kad kawin yg i admire since last year..mula2 tkut jgk nk tunjuk sbb budget mahal jek kat tu

Last2 tunjuk jgk, die quote 0.80sen per pcs..then ibu mintak less, diorg bg 70 sen, free 2 bunting..PR mmg ok, tp outcome i still tak berani nk share lg..Deposit pun we all letak sikit jek, RM100..kat kedai ni minimum order 1000pcs..we all mmg dh plan nk order that much so we just proceed jek..Yeay atlast tempah jgk..tak sabar nk tgk outcome..later will share the artwork

Kembali kepada title..that is about signboard not signage for wedding ok..Serious to say i mmg fail jalan kat KL ni..dh brape kali g pun still sesat..sume angkara signage yg i rasa sgt tak effisyen..ada ke patut letak signange after flyover? letak la before that, so i know either i kena jalan bawah or jalan atas..Even signboard nak naik mid valley pun, lepas masuk simpang tu baru ada signboard..what for? kalau dh terlajak kan jenuh nak pusing2

Ni rungutan org yg fail jalan KL, tp i terer jalan JB tau..hahhaha

Friday, June 24, 2011

Tempah kad kahwin cepat!!!!

Soksek2 by Aida & Riana at 1:05 AM
Reactions: 
2 girls dh soksek2 together Links to this post
Yeay..kejap lg nak balik Melaka..

So seksited sbb nk tgk bilik yg br direnovate...baru 40% siap..Lepas ni tukat tiles, then cat, then masuk kn perabot, then dh boleh digunakan utk tido..tido dgn Mr. Hunter boleh? huhuhu mode tak sabar nk jd isteri..tettttttt

Semalam plan nk g Giant, tp disebabkan Mr. Hunter lmbt so we all just g dating kat Senibong..dh lame sgt tak g situ..Spend few hours with my lovely fiance..cite itu ini..cite pasal kawin sikit2..die kata die tak termampu la nk buat wedding se-Grand cousin die..I also admit that but i told him, syg bukan nak buat wedding yg grand, tp yg meaningful, memorable, coz this is once in a lifetime..makin nk dekat majlis, makin byk bnda nk kena pk..3 bulan je lagi..

So wekend ni blik Melaka harus la settlekan;
1. Kad kahwin
2. Jumpe ustazah utk khatam quran tu
3. Pasang kain net kat bunga telur
4. Ikat ribbon kat TQ tag sikit2

Larat ke..ahad dh kena g KL, isnin meeting kat KL, pastu trus blik JB..Terpaksa meninggalkan Mr. Hunter bbrapa hari..rindu kamu kelak..

Wednesday, June 22, 2011

Mimpi yg memberi Idea

Soksek2 by Aida & Riana at 9:20 PM
Reactions: 
4 girls dh soksek2 together Links to this post
Malam td i mmg tak boleh tido..maybe sbb byk sgt pk kot..actually mula2 dh tertido, pastu kul 11.30 terbangun, trus tak boleh tido..so i pun buat handbouquet yg org order tu..Siap 1..Pastu tgk jam dh nak kat kul 2.00..Harus cube lelaokan mata..kalau tak, tak bgun esok..dalam pada nk lelapkan mata, otak ni pk mcm2..pk psl signage la, pasal script emcee la..

Then masa tertido tu, boleh pulak mimpi pasal pre-wed..dalam mimpi tu i pkai baju Orange and long skirt Hitam..Mr. Hunter pun same, pakai kemeja orange, suar hitam..look nice sgt2..I rasa boleh dijadikan color tema pre-wed..ok so start hunting baju orange..

Lepas subuh, i lelap kejap..dalm lelap tu pulak i dapat mimpi tudung khatam quran..Dalam mimpi tu i pakai tudung lycra biasa tu then pkai veil pendek paras bahu sikit jek. and cutting veil tu ala-ala mcm ni

I lukis ntah ke hape jek..boleh imagine kan tak? cutting veil kan slalu nye D..Ni tak brape D, so nanti kat depan/bahu die ada cutting sikit..Pastu path lace kat kepala then scatter pearl all over the bead..Dalam mimpi tu mmg nmpk cantik la veil ni..nak try gatal2 tgn buat boleh?

Berpaedah jgk tido ni..atleast dapat idea..ni msti sbb tlampau byk sgt pk pasal wedding prep..smpi tak cukup masa pk masa celik, so masa mimpi pun duk pk jgk..hahaha

Drama sebabak

Soksek2 by Aida & Riana at 6:17 PM
Reactions: 
5 girls dh soksek2 together Links to this post
He text me on 7.45 am: Syg, tgk chalet kat pulau perhentian, D'Lagoon..Awe (kawan die) dpt pakej percutian kat sana

Me: ok, jap lg smpi opis syg tgk

Then i pun g opis, trus bukak tenet, tgk la chalet yg dimention tu..ok la, chalet kecik jek..then i call him cite serba sikit pasal pulau tu sbb malas nk surf lebey2..main agk2 jek boat fee..then Mr. Hunter cakap, ish awk mmg, tgk la btul2, kalau cite pasal barang kawin die, laju jek..ZASSSSS kecik hati tau..mmg la i bersungguh2 kalau tgk or cite pasal barang kawin i...ni cite pasal honeymoon org len, malas la nak layan..

Trus i snyp n malas nk layan Mr. Hunter..Sakit hari ni..Tak puas hati lagi ni..Lepas setengan jam, call him back:

Me: Bie, syg kecik hati ni
Him: Kenapa?
Me: Awk la ckp sy mcm tu
Him: Hbs tu sy nak buat ape?
Me: Pujuk la

Die snyp jek..

Me: Cakap la, "syg, bie mintak maap, bie tak bermaksud nak ckp mcm tu td..bie gurau2 jek"

Pastu die trus letak tepon..Pergh panas ni..I call him back

Me: Knp letak tepon?
Him: Kejap la, sy nak tepon blik nk pujuk awk..
Me: hahahahaha..mcm tu ea..ok2 

Hahahhaha...tak jadi nak smbung merajuk..boleh pulak die buat mcm tu..Then he text me

I'm Sorry my dear because i sakitkan ur heart td..

Mode: Berbunga2 kembali

Moral of the story: Woman is like a wave, menghempas pantai dgn kuatnye kemudian reda menjadi buih2 kecil..Cepat datang marah dan juga cepat reda..~ Read this from Man from Mars, Women from Venus

Tuesday, June 21, 2011

Bengang dgn "POTENTIAL" Photographer

Soksek2 by Aida & Riana at 7:45 PM
Reactions: 
7 girls dh soksek2 together Links to this post
Salam,

Cecite Panas Hati ni...Setakat i berurusan dgn "Potential" Vendor for my wedding ni, i blum pernah la ada rasa bengang or tak puas hati or bad impression kat diorg..Kalau vendor survey2 tu, mmg la kadang2 ada yg kerek sikit.."potential" vendor tu, mean that diorg dh termasuk dlm senarai short listed..maybe sbb die prnh buat pngantin jd cntik, maybe sbb org prnh kata die best, maybe sbb harga die murah..

So far semua my vendor ada attitude nk berbisnes, respect us, and yg penting menepati kata/masa/janji..Bak kata Rossa kat Era FM, kite msti menghormati masa produktif org lain..Ye la, kalau dh kata, mlm ni nak jumpe, so for sure la i dh block that time to meet the vendor, dh cancel kan date dgn Mr. Hunter ke, dh cancelkan cooking time dgn housemate and so on..

Dimulakan cecita pasal Photographer ni..i found their website in Kahwinmall.com..i Review die punye blog and FB..then msg her..ok, reply mmg lmbt seminggu, takpe la, consider die tak bukak fb..then masa die reply die explain kan package itu ini, at the end of the conversation ni ayt die..-Nanti settlekan deposit 50%-..i tak kata pun lg nak hire die..baru tanya package..and she repeat this phrase few times, in my email and my msg fb..dah la 50%..tak pernah lg i dep vendor 50%..Then i told this story to my fren and ask her to try to contact this vendor pulak..saje nk tgk ape response die..same word, she mentioned about dep 50% jgk..tak tau la kot tu style die berbisnes, or die still tak tau nak approach customer..

Ok fine, disebabkan harga diorg murah (budget tgh tight ni, so bertandang murah2 jek..hahaha) We all approach lg, msg die kata nak jumpe..ok die kata jumpe kat studio die..mcm lega sikit sbb diorg ada studio..this time my fren yg set appointment dgn minah ni..die kata dtg studio die kat Pasir Gudang..i pun stay area situ, so we all pun ok la..pastu tanya la address studio die kat mana..senyap jek..after few hours br balas, suh jumpe kat kedai mamak mana ntah..alasan, sbb die ada customer lain nk kena jumpe jgk mlm tu..so we all cancel sbb nk g tgk studio die jgk...

Then yesterday i text her pulak kata nak jumpe;

Me (4.20pm) : Salam nana. on 15oct available lg tak? i ada msg kat fb u hari tu. and if possible i nk tgk studio u

She (4.46 pm) : ok ada lg..bila nak jmpe??

Me (4.48 pm) : Mlm ni pun boleh. Studio kat mana?

She (4.49 pm) : Nnti sy bgtau awk k sblm pkul 7 nti

i pun tgu la..kul 7.15 die tak msg lg, i tanye die, ok ke tak? die tak reply..puaka betul..geram ni...dh la i siap merajuk dgn Mr. Hunter sbb die tak dapat nak teman..

She (10.03) : Sorry ya, td ada keje..esok mlm kte jumpa (ko g tgk ana lulu ke?)

Me (10.15) : Ok, 8.30..studio kat mana? nti trus jumpe kat sana

She (10.18) : Esk budak sy akn call awk bg direction

Ello, psr gudang ni bukan susah sgt and i bukan nye org Pasir Mas smpi tak tau jalan kat sini..bgtau jek la..siap nk suh budak die pulak yg call bg direction..i nak tgk hari ni, die call ke tak..org nak bg job pun nak buat leceh..dh la awk tu photographer baru..

Mmg i cari OP yg murah utk bertandang, tp kalau Attitude tak de, REJECT ok

Time for relax

Soksek2 by Aida & Riana at 12:52 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Dah lame sgt tak g facial treatment..wekend ade jek hal nak kena buat..hari2 biasa lak, blik keje dh kul 6.00..i suke test facial kat lain2 tempat..sbb nak rasa sensation nye..hihihihi..i pernah cube vitamin C treatment, tp bukan cucuk2 pun..then colagen treatment (yg ni i rasa ok)..yg lain2 treatment biasa2 jek kot

Tp i tak pernah try Bio-energy Theraphy  lagi..What is this?


Bioenergy Therapy uses the life sustaining energy of the Universe, sometimes called Prana, Chi, Qi, bioplasma, universal energy, life energy, orgon, light, electromagnetic field , the field or force field, as well as many other names, to balance the energy body and create healing. The practitioner helps jump start the immune system, so your body can heal itself. It is a serious treatment and can be performed in a group, on an individual basis, or at a distance. 
Bioenergy Therapy:
  • Directly boosts the immune system
  • Eliminates pain
  • Regenerates tissue
  • Dramatically increases blood circulation
  • Helps achieve peak performance
  • Physically balances electromagnetic fields in and around the body
The practitioner does not use his/her own energy, but rather directs bioenergy, which contains all information your body needs to heal itself to the part of your body where it is needed, or removes excess energy from where there is too much. ~source google
Then Milk A Deal Fleurs Beauty ada buat promo..RM48 sahaja!! ape lagi, boleh la test..kalau i dekat, dah lama serbu promo ni..mujur jauh

What You'll Get

  • Bioenergy Therapy System
  • Brightness Eye Lift
  • Anti-Wrinkle Neck Treatment
  • Botanical Enzyme Face Concentrate
  • Relaxing Aromatherapy Shoulder Massage
  • Extreme Youth Radio Back Therapy



Mode: nak g Massage la

Thursday, June 16, 2011

Nak g tempah baju nikah Mr. Hunter & Survey kad kahwin

Soksek2 by Aida & Riana at 7:47 PM
Reactions: 
4 girls dh soksek2 together Links to this post
Tu agenda wekend ni..Mesti buat!!

Apelah cerewet sgt ak ni dgn kad kawen..smlm i received 1 invitation from my old fren..die post invitation card ke rumah..i bukak sampul, tgk sape nama pngantin, brape hb, belek2 sikit, then terus sumbat dlm handbag..tak smpi seminit pun i belek..

Mmg betul, kad kawen ni, last2 ke tong sampah jgk..pling mulia pun, org guna blik sampul tu buat isi duit salam kaut (betul ea eja mcm tu)..takpun org simpan sbb nk buat contoh map nti..ish tolong la turn-off mode bridezille yg dh mcm godzilla ni..

hati i ni meronta2 nk tempah kat LH..tp bayangkan i kat JB, nk tempah kat KL then i have no reason pun utk turun KL frequently except ig i have meeting request at my KL office..tu pun bbrapa bulan sekali..so minggu ni i nekad utk cube berwasatiah dlm pemilihan kad kawen..

P/S: Mr. Hunter sabarlah dgn tunangmu ini..hahahahha nanges tau temankn i cari kad kawen

Eh blum habis lagi..Mr. Hunter tu pulak..tak tempah2 lg baju nikah..dh berbulan2 beli kain..hari ni msti g tempah..

Wednesday, June 15, 2011

Kitchen Cabinet

Soksek2 by Aida & Riana at 2:26 AM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Salam..

Dulu masa nak bertunang, sibuk survey utk majlis pertunangan..lepas tu survey and start blogging about wedding pulak..

Skang ni dah slowdown sikit survey pasal wedding, sbb byk yg dah difinalize..So right now survey rumah pulak, nk beli kat mana, ble target nak beli, nk beli yg brape ribu..tgh tgk2 design kitchen cabinet, interior design, and so on..

Later i'm sure i'll look into baby world, pregnancy, parenting..

It's life, very wonderful..Hidup ni mcm game SIMS..kite kena arrange kn our life, kumpul duit, habiskan duit utk sesuatu, then kumpul balik, career development, responsibilities & commitment..

Just enjoy your life, think positive and semuanya akn berakhir dgn baik..

Mode: Hepi + berdebar2 mkenangkn tarikh kawen dah dekat

Monday, June 13, 2011

Design cake kahwin

Soksek2 by Aida & Riana at 8:13 PM
Reactions: 
3 girls dh soksek2 together Links to this post
Tgh mencari2 design cake kahwin..kalau Mr. Hunter tau ni, msti die bebel..design kek kawin pun nk survey smpi sebulan..hahahha..wanita mmg mcm tu, lbh2 lg tunang awk ni ye Mr. Hunter..kalau boleh stand nk letak cake tu pun i nk pilih..hahahha

Sometime i try to be not too fussy but i can't. I give opportunity to my mum to choose my wedding card, promise her i didn't interfere into her decision (as she is my big sponsor for the card). Hmmm takde makne nye..maka smpi skarang la i tak tempah2 lg wedding card..1 bnda jek yg i btul2 tak masuk cmpur, pemilihan team kompang..i give full authority too my mum..hahaha cian ibu..pilih DJ pun lama tau..i give my mum few criteria to choose the DJ..fening die nk cari DJ yg mcm i nk..last2 jumpe tp kat seremban..angkut la jgk dr seremban ke melaka..ape kan daya dpt ank yg cerewet camni..abah smpi geleng kepala..

Wedding cake for my side i rasa i nak fondant 3 tier kot..kat melaka mana ea nak cari cake house yg buat fondant cun2..kalau kat jb ni mmg byk..tp Mr.Hunter nak cake number 13..ape ke pekdahnye la...hihihi..sbb birthday kitorg 13 hb..symbolic la konon..dh ada potential bakers..Antaranye Batrisyia delights cake..cantik2 jgk cake die...

Or any other bakers yg better?

Thursday, June 9, 2011

Heart this Jubah

Soksek2 by Aida & Riana at 7:22 PM
Reactions: 
7 girls dh soksek2 together Links to this post
Padahal dh ada dh jubah for khatam Quran..beli masa kat Jakarta hr tu..Td blogwalking tbe2 terbekenan dgn jubah ni...ni lah bahana gatal tgn suke tgk itu ini..

Credit to: http://www.kedaionline.biz
Harga pun not bad..I tau kat Tanah abang tu much2 murah, tp dh tak berkesempatan kot nak g sana..

I heart yg color merah tu..Glamor tak Khatam Quran pki mcm tu? Kalau ngaji salah Tajwid harus kena belasah dgn Ustazah..hahahah..

Hmmm tudung mcmana yg sesuai ea utk muka yg bulat mcm i ni? Idea please

Hari ni nak buat Entry pasal Eyelash

Soksek2 by Aida & Riana at 5:54 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post

Jom ke Desaru sbb Highway E22 tgh FREE!!

Soksek2 by Aida & Riana at 2:10 AM
Reactions: 
1 girls dh soksek2 together Links to this post
Bersempena Highway E22 Senai-Desaru dh bukak, maka cik fainie dgn Mr. Hunter pakat2 la nk g bercuti ke Desaru wekend ni..E22 akn mula beroperasi pada 10 Jun and it's free for 1 month..mau hari2 i g desaru ni..Kalau dr Pasir Gudang mmg dekat la..kalau dulu we take almost 2 hours utk ke sana (sbb umah parent Mr. Hunter kat are sana)..Skang it only take 22min base on their trial drive guna BMW 7 series..we all yg naik small car ni, maybe it takes 45 minutes..Tu pun haruslah bersyukur kan..tak payah redah jem kat Kota Tinggi-Ulu Tiram-Pasir Gudang..

Lalu Sungai Johor..

Mr. Hunter texted me just now "bwk goggle n short baru bie tau"..ceh, ko ingt Desaru tu air nye jernih mcm Tioman ke? Confirm tak nmpk ikn pun..hahaha..mcm super-excited la pulak, sbb dh lama tak berpiknik kot..padahal slalu jek g dulu..

Besh nye nak release2 tension wekend ni..

Pantai2 yg berhampiran: Batu layar or Tanjung Balau..boleh la kalau nk berpiknik

Wednesday, June 8, 2011

How to DIY your TQ tag Version Cik Fainie

Soksek2 by Aida & Riana at 5:55 PM
Reactions: 
10 girls dh soksek2 together Links to this post
 Salam..Hari tu ada blogger tanya, mcmana nak DIY TQ tag..So today i would like to share mcmana i DIY my TQ tag..Mgunakan Microsoft sahaja okey..no photoshop..no program yg canggih2..gile tak Art i ni..hihihihi..Farhana, this entry for u..

To all other B2B..kalau u all nak suruh i tolong design kn pun boleh..tp design jek la, print, gunting, sume sndiri..and it's FREE..sbb my tutorial ni agk kelam kelibut..tak reti nak ajar org..harap2 u all faham step2 ni..hahhahaha


1. Choose pic/background from internet. As for me, I love to curik from this website;
    1. http://www.weddingpaperdivas.com
    2. http://www.papeteriestore.com
2.Then Choose mana2 design yg berkenan, and print screen. Pastu paste kat Paint


3. Then crop the image and paste it into the clear screen in the Paint


4. Then delete mana-mana word yg tak nak..as example in this tag, kite nak remove nama Bride & Groom tu..maka kite crop and delete


5. Ok skang nama tu dah hilang..The Ctrl-A, Copy, and Paste dekat PowerPoint..


6. Masa kat power point tu, kite add la nama kite, date or whatever speech yg kite nak letak..Pastu save..Dah save tu, copy and paste la banyak2 kat dlm 1 page..

Ni versi org yg tak reti guna photoshop, takde photoshop and ada window jek mcm i..hahhaha

Sunday, June 5, 2011

Dah setahun kami bertunang..

Soksek2 by Aida & Riana at 6:03 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
Rasa sgt bahagia..wpun kadang2 gaduh smpi tak bertegur 3 hari..wpun kadang2 geram sgt dgn Mr. Hunter sbb byk komplen..kadang2 stress dgn parent yg asik tanya persiapan kawin itu ini..tp ni jek la skali kite lalui zaman pertunangan..it's very precious..

Masa majlis bertunang pun sgt la hepi..rasa mcm br jek bertunang..padahal dh setahun..i slalu cakap dgn Mr. Hunter, "rasa mcm nk bertunang lg..suke la dapat make-up cantik2"..tp serious to say, bukan senang nak jaga hati 2 keluarga..lbh2 lagi kalau style both family tu lain..ooo very the fening..bile dh ada big family, hati kena lbh kebal..tak leh cepat tersentap..kalau dgn family sndiri, diorg dh tau perangai kite mcmana, dh tau ape yg kite suke n tak suke..


lagi 4 bulan kami nak kawen..tak sabarnye...

our latest pic..tp mcm pic dolu2 la pulak

during the engagement with my best fren ever  Yana-day
We also share this date with my beloved ibu birthday..yg sgt sabar dgn perangai ank die ni..lately i cepat emo..asik tegeng jek dgn ibu..sori ibu..love you at the infinity level..


Friday, June 3, 2011

Design TQ tag dh siap

Soksek2 by Aida & Riana at 12:34 AM
Reactions: 
6 girls dh soksek2 together Links to this post
After several modification, at last berpuas hati dgn design Tq tag from Kekotakku..Maybe diorg dh proceed printing kot..


I can say that Kekotakku sgt komited dgn keje, byk kali request tukar itu ini pun, takde bunyi (kalau diorg berbunyi pun sumpah i tak dgr..sbb comunicate through email jek..hahahha)..Will share final result dgn u all ea..Price diorg murah ok..for this calendar tq tag, RM100 for 1000pcs..

Mulanye mmg i plan nk buat sndiri..tp bile pk kan, nk g print, nak g potong, hmm order jek la...Dasar pemalas...hikhikhik..

Thursday, June 2, 2011

VIP Goodie Bag

Soksek2 by Aida & Riana at 6:51 PM
Reactions: 
5 girls dh soksek2 together Links to this post
VIP? ada Dato' Datin ke yg datang? No no no..my family is VIP in my life..Mr. Hunter family VIP in my life.. And my friends also the VIP in my life..Bukan nak beza2 kan tetamu, tp apekan daya, kemampuan terhad..tak mampu nak sediakan yg special utk sume org..

So semalam berjaya settle kan Noodle box yg diorder dari PPH paper. Tp harga dh naik ok..kalau dulu 100pcs RM70..tp semalam i order 100pcs RM90..cet menyesal tak beli dr dulu..tp disebabkan teringn sgt nak box camni, so beli jek la..Tp PR from the staff mmg superb..Cik Siti Zaiton yg entertain i..i email details and inform dh masukkan payment, die trus call..setting kan itu ini then die trus delivery order..in 2 days akn smpai..price termasuk curier..so kire murah la tu..Inspiration deco from this pic..My version? Wait and see




Second thing that i do last yesterday, deposit TQ tag..order from Kekotakku..And again, their PR sgt bagus..Ahmad faiz melayan dgn pantas..i bank in, request design, same day die siapkan draft..Geram jgk tgk design diorg yg mcm2 tu..rambang mata..nk sticker ke, round tq tag ke and finally i choose calendar tq tag

credit to: Kekotakku
Byk design yg menarik hati..so far highly recommended..Tak sabar nak receive both items..Tema goodie bag i..KENIKMATAN COKLAT BERPANJANGAN..Hahahaha All about Chocolate..sume bnda dlm tu merupakan makanan yg berasakan coklat..Nak tak? jemput la datang..

Wednesday, June 1, 2011

Homestay untuk Rombongan Pengantin - Melaka

Soksek2 by Aida & Riana at 7:16 PM
Reactions: 
0 girls dh soksek2 together Links to this post
1 job done today. Book homestay utk rombongan family lelaki

Untuk pengantin melaka amnye dan Alor Gajah khususnye (ayt macam karangan masa darjah 6) Utas Travel & Tours ada sediakan homestay yg berupa rumah teres 2 tingkat 4 bilik. Rumah tu kat Taman Melaka Perdana, Pengkalan. Kalau half aircond RM168, Kalau full aircond RM198. Check-in time 2.00pm and Check-out 12.00pm. Extra mattress RM8/set. Harga berbaloi2 and hope service tak mengecewakan lah..

HEAD OFFICE:No. 8668/1, 
Kompleks Perniagaan PKNM,
78000 Alor Gajah, Melaka.
Tel: 06 - 556 2845
Fax: 06 - 556 2398
 
BRANCHES:
Dataran Pahlawan Melaka (Bawah Euro Moda / Gulatis Silk House) 
Lot E174 & E200, 
Dataran Pahlawan Mega Mall, 
Jalan Merdeka, 
75000 Bandar Hilir, Melaka.



Benda2 penting ni jgn lupe masukkan dalam list ea kawan2..kang ada yg rombongan tido dlm kete..tak cukup rehat..g majlis tak bermake-up..We try to provide the best for them
 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates