Thursday, May 3, 2012

Purple-holic

Soksek2 by Aida & Riana at 5:56 PM
Reactions: 
Since buat preparation kahwin, i dh start addicted with purple color. Then melarat2 la smpi ke hari ni..Preparation rumah pun byk yg color purple. 1st langsir..Siap dh langsir umah baru color purple. hati berlonjak gumbira. Then bedsheet. pastu sume baju2 yg i beli kebelakangan ni pun color purple smpi adik i sound, purple lg..gile la dia ni

Then hari tu discuss dgn hubby pasal cat rumah, i propose our room to be paint with purple + grey. Time ni hubby dh stat sound dh, purple jek awk ni..No, merah + grey..Ok la, acceptable..

Last week i cakap kt hubby, nak g SSF la cari jam utk hall..hubby pun ok jek..5 minit lepas tu dia cakap, "kalau awk beli jam color purple, siap awk"..hahahaha i takde la smpi jam pun nak beli color purple..

Progress renovation rumah sgt la slow mcm siput sedut. Smpi malas dh i nak g tgk umah..smlm i g jenguk, tgk takde org pun yg dtg wt keje..call contractor dia kata hr ni baru nk dtg all-out..lg 7 hari boleh clear..kami dh penat menunggu ni


2 girls dh soksek2 together:

Alwanez on May 3, 2012 at 7:27 PM said...

Kite same! Hehe I pon penggile purple gak..and my hubby pon suke purple jugak. Kalo bole satu rumah nak kaler purple tapi kang orang takmo datang plk umah kitorang hihi.

puan.mila on May 3, 2012 at 8:23 PM said...

bes2 dh nak masuk rumah baru..bila la turn kite nih..aduyai..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates