Monday, May 14, 2012

Renovation Rumah yg Slow Macam Siput

Soksek2 by Aida & Riana at 10:06 PM
Reactions: 
Ya Allah, dh nak dekat sebulan kot renovation rumah I ni..Mmg la panas hati..Sgt slow..Janji dulu 20 hari, skarang ni, dh 35 hari tu..lepas tu pasang mozek, kat hall ok, master bedroom ok, smpi bilik belakang, hancur..dia kata bilik tu yg senget..panas jek rasa..hal kedua nya pulak..boleh dia pasang frame pintu dapur, pintunya bukak ke luar..grill kena pasang kat dalam..mengamuk la hubby i..dh bising2, baru dia betul kan..yg mozek tu, smpi skang la dok terbayang jek kat mata..tp dh pasang, nk wat mcmana kan..harus i letak carpet kt sume tempat..konon nak yg murah la

Next phase nak mengecat pulak..maybe weekend ni start and then boleh la kami move-in..



Langsir yg haruslah bertemakan purple kan..bg hubby muntah sikit..hahhaha..tp dia nak cat bilik color merah+grey..Mmg la tak matching..finally kuasa veto jgk akn digunakan..skang ni kita ye kan jek la permintaan dia tu..



6 girls dh soksek2 together:

Riana on May 14, 2012 at 10:22 PM said...

berpinar mata bilik kaler merah..haha

Fainie on May 14, 2012 at 10:24 PM said...

Peminat MU la katakan..tp cantik jgk merah + grey..tp tu la, langsir dh buat color purple..

::Aja:: on May 14, 2012 at 11:18 PM said...

perghhh..cmne tu dinding merah langsir purple..alah..layankan je.nnt die tgk cntek ke x.hehe

Fainie on May 14, 2012 at 11:30 PM said...

kalau dia baik hati, tempahkan la langsir baru color merah kan..hahahaha..dpt langsir baru, i ok jew...

Alwanez on May 15, 2012 at 12:50 AM said...

hidup purple! hehehe

Riana on May 15, 2012 at 11:18 PM said...

u beli lain la utk bilik jer..ehe..romantik tu merah..garang u!

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates