Wednesday, July 4, 2012

Bean bag ke Buaian?

Soksek2 by Aida & Riana at 6:26 PM
Reactions: 
Salam gurlz,

Pagi ni pasir gudang hujan, Alhamdulillah, sejuk jek tido sampai rasa nk sambung tido lg. Asalnya nak bgun kul 5.00 sbb nk sahur (kononnye la) and nak kemas umah. Sbb hr ni PIL nak datang. Tapi kalau dah terbangun kul 6.45 tu, smpt nyapu and kms katil jek la jawabnye. 

Smlm we all dok setting kan hall tempat main game. Hubby dh gantung kan tv. Sblm ni dia sgt la berkeras taknak gantung tv sbb tkut jatuh katanya..habis tu kt kedai mamak tu, boleh jek gantung. Panjang sgt la argument dgn en hubby tu. Lama2 malas nk layan bini diva dia ni, gigih la menggantung kan jugak

Koonon hero kan, gantung sorg2 taknak tgu heroin blik keje. skali senget pulak braket tu. Dah la senget, tinggi pulak..so main game mendongak la. kalau baring lg la, dh mcm melangit. Cian I tgk en hubby main game mcm tu..kat area tu blm ada sofa lg. Then hubby suggest la suh beli 2 seater. Wife mmg suka la kalau suami dah suruh menyoping kan..hahaha

Tp i rasa mcm tak sesuai lat 2 seater..Mcm formal sgt. I nak something yg sempoi. Mmg dr hari tu i nk beli Bean Bag, tp hubby tak bagi. Tp lepas isu smlm tu, dia mcm bagi jek.

From LullaBean

From Bean Bag
Price around RM180 and above. Kira standard price la kan. 

Another idea, letak buaian gantung kat situ. Best jgk kan.

LOve the color

Cool

Idea ni pun diterima hubby. Tp apa2pun, kena check kewangan dulu. Hopefully ada la bonus. Boleh la i beli buaian ni kan. Kalau tak, mampu bean bag jek la jawabnye. Both of this more flexible i rasa. Kalau 2 seater mcm mkn ruang sgt. Hmm mula la siang malam termimpi2 ni. Pg ni jek dh 5 kali sebut bean bag kat hubby. Sampai dia malas nk dgr. hahhaha

Sha; Any idea where should i find this in PG/JB?


4 girls dh soksek2 together:

ainnazari on July 4, 2012 at 8:21 PM said...

both mmg best...buaian tu kalau ada sale dpt la 799..hehehe tp mmg menarik...i pn minat...

Cik Saila on July 9, 2012 at 9:40 PM said...

saya prefer bean bag..baru2 ni ada tgk bean bag dekat JJ Balakong..harga lebih kurang.. :) nak bean bag jgk lak..sesuai dgn hall kecik mcm rmh kitorg :))

sha on July 9, 2012 at 10:39 PM said...

i vote for buai sbb nampak lagi cantik and kemas. kalo bean bag nanti mcm selonggok plak kat situ kan

Mashitah Mamat on October 17, 2015 at 3:10 AM said...

vote for buai..heheheehe

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates