Thursday, February 3, 2011

Catering ke Masak sendiri?

Soksek2 by Aida & Riana at 11:02 PM
Reactions: 
My answer: Catering

But before we did the decision, we had list out all the pros and cons for both. My atok is tukang masak utk org kawen..and atok masak sgt sedap dap dap...bukan puji sbb tu atok i, tp mmg fact..(",)

Kami asalnya nak masak sndiri..Ye lah my Atok tukang msk, so blh masak mcm2, lain drpd yg lain and confirm sedap..Then ibu cakap, kita ni sedara dh la tak ramai..pastu sume bkn jenis kaki rewang..sape la nk tolong kite nti? 1 kerisauan dh timbul..Masa i engage my aunts sume dtg tlg sblm mjlis..tp lepas majlis sume dh blik..we all adik beradiks jek la yg kms sume periuk, pinggan, cawan and umah..brape adik bradik i? 10? 8? no no no 3 org jek..imaginekan, klu we all msk sndiri..migrain i mengingat kn majlis tunang i..serius rasa nk muntah tgk pinggan yg berlambak tu..Lgpun tak nak susah kn jiran2 and sedara mara..Diorg pun nk happy2 and cantik2 jgk that day kan..bg chance la

Tp bile dah catering ni, phm2 jek la..mkanan mmg cukup2 jek la..nk bg jiran tetangga n sedara mara pun tak tau cukup ke tak..pastu sedap tak sedap redha jek la..even dh test menu, tp klu hr tu die dh termasak tak sedap, ape nk dikata?

Tp lauk pengantin we all akan msk and hias sndiri..

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates