Wednesday, February 2, 2011

Wedding Stuff For Rent

Soksek2 by Aida & Riana at 6:13 PM
Reactions: 
Dear All B2B out there, I have few stuffs yg i nak rent kan. Anybody interested, please email me; fainie_riz@yahoo.com

First item:

Bantal Lapik Hantaran


Idea of using it:



Details is as follows:


Kuantiti: 7 pcs
Color: Purple Tone
Tempoh Sewa: 1 Minggu
Harga Sewa: RM50
Deposit keselamatan: RM 50
* Keutamaan diberikan kepada warga JB/Kota Tinggi. Boleh pick-up sndiri or meet-up di area yg berdekatan.
* Untuk negeri Melaka, tertakluk kepada kepulangan hamba ke tanah air..(",)
* Untuk negeri2 lain pun boleh sewa tetapi wang pos perlu lah ditanggung sendiri





Veil 2 Tier



Details is as follows:

Color: Off-white
Material: Net Silk
Design: 2 tier Separately. Boleh pakai asing-asing
Tempoh Sewa: 1 Minggu
Harga Sewa Veil Labuh: RM40
Harga Sewa Veil Pendek: RM30
Kalau Sewa 1 set: RM60
Deposit keselamatan: RM 50
* Keutamaan diberikan kepada warga JB/Kota Tinggi. Boleh pick-up sndiri or meet-up di area yg berdekatan.
* Untuk negeri2 lain pun boleh sewa. 2 org penyewa pertama, kos penghantaran adalah percuma.

Sebarang pertanyaan, boleh email ke fainie_riz@yahoo.com


10 girls dh soksek2 together:

dhiera on November 7, 2011 at 10:10 PM said...

alamak veil tu cantik!!

nuraien on November 8, 2011 at 6:57 PM said...

nak sewa veil 2..=)

fainie_riz on November 8, 2011 at 7:13 PM said...

aien: cepat book..nti org len grab..hihhihihi

izafiza on December 5, 2011 at 2:04 AM said...

santek veil!!

FIFIEY LYCHEE MARATION on December 5, 2011 at 10:30 PM said...

veil tu lawa kan?:)

miss ain on December 30, 2011 at 2:20 AM said...

tray tue comey ar. lawa sangat. :)
salam perkenalan. i link u dear. http://nurulainlatif.blogspot.com/

Nieda on July 26, 2012 at 9:06 AM said...

Veil cantik sgt! Nak sewa stil available tak utk 19oct?

Fainie on July 26, 2012 at 5:29 PM said...

Nieda: still available, kalau nak, let me know ye (",)

ShaZ LiNa on April 27, 2013 at 8:43 AM said...

Veil ni still available ag ke?

ShaZ LiNa on April 27, 2013 at 8:47 AM said...

Veil ni still available ag ke?

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates