Tuesday, February 15, 2011

Puding caramel versi lain

Soksek2 by Aida & Riana at 7:01 PM
Reactions: 
 Hai..

Lama nye tak update blog..broadband sgt2 la slow smpi nk baca msg kat fb pun tak blh..dh msuk opis ni, barulah dapat bukak tenet..

Dulu i ada share cara2 buat puding caramel..refer HERE..Ni versi yg i blaja..pastu masa g open house my Makdak, trus rasa puding caramel die lagi SLURRPPP..this is the recipe.
5 biji telur, 1 tin susu cair, setgh tin susu manis (kecil) , 1 1/2 tin air (sukatan tin susu cair) , 4 sudu milo atau koko, 1 sudu kecil vanila dan 1 cawan gula untuk gula hangus . caranya sama saja.

My Makdak ni org sarawak and sgt pandai buat cake2 ni sume.. especially kek kukus..marvelous and sgt murah...ish teringat kek ijau la pulak..hmmm seddap..

2 girls dh soksek2 together:

Daleela on February 21, 2011 at 8:51 PM said...

Dear...

maybe u can try my resepi rahsia ini.. hehehe

http://nordaleela.blogspot.com/2010/08/resepi-puding-karamel-gula-hangus-kukus.html

fainie_riz on February 21, 2011 at 10:44 PM said...

daleela: Thanks for sharing..sukernye dapat test mcm2 resepi

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates