Wednesday, December 21, 2011

Metrojaya Sale

Soksek2 by Aida & Riana at 5:27 PM
Reactions: 
Bangun pg jek, otak dh blink2 tak sabar nak g Metrojaya sale..


Stadium ni sgt dkt dgn umah i..kalau jalan kaki tak sampai seribu langkah pun...tp tak larat la nk jalan kaki..haruslah i start kete kejap..Nk cari Home essentials..kadang2 comfoter, pic frame, murah2 kt sini..

Smpi opis, bukak email, ada announcement from HR.."New benefitsfor 2012"..Housing Allowance dinaikkan..senyum smpi telinga lg...ada few benefits lg, tp i tak dapat la, sbb bkn technical group kan..Itupun Alhamdulillah dh..

What a great day..kadang2 Allah bg kita sedikit kesedihan dan kemudian datangkan kepada kita kegembiraan yg lain..Sedikit luahan perasaan..bukan senang dh jadi isteri ni..hati suami nak kena jaga, smpi kadang2 hati sndiri tak terjaga..ada gerimis di hati, tp ak yakin kelak akan muncul pelangi..sabarlah wahai hati..

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates