Wednesday, December 14, 2011

Year End Vacation

Soksek2 by Aida & Riana at 7:47 PM
Reactions: 
Next week we will have super pack agenda.mcm super pack astro lak kan..hihi

On 23rd, balik keje, nk blik melaka trus..Smpi Melaka nk ambik barang2 for hantaran deko which i kena siapkan dalam masa 2 hari..dan dalam masa 2 hari tu activity sgt la super pack..Kena singgah amik wedding album jgk..smpi umah my parent around 11.00pm kot..then kebabom la atas katil kawen kitorg yg mmg dh diwakaf kan kat sana..

On 24th, pg2 nak kena g pasar borong sbb esoknya we all ada kenduri arwah..on the same day ada 2 wedding kena attend and kena curik2 masa buat hantaran skali..

On 25th, seharian la kita berkenduri kendara..

On 26th, pg2 kitorg nk gerak g KL..hubby nk berehat kan minda sblm join company baru..1st plan nk g genting or cameron..but that's not a good idea kan..msti jem gile..disebabkan we all pun nak cari barang umah, so we plan o go to IKEA..sgt excited ni..very the 1st time nk g IKEA..jakun ke? sikit la..kt JB tak de IKEA kan..dh siap wt list ni nak beli..nk beli rugs mcm Lisa..boleh kan Lisa..huhuu..

On 27th, kita sambung cuti lg..hubby nk g muzium negara..again? MUZIUM NEGARA. hubby i tu sgt la suka tgk discovery channel, national geog, history, and sume kebenda2 tu la..masa bday dia thun lepas, i tanya, nk g celebrate kt mana? dia jawab, muzium johor daaa..nasib baik muzium tgh renovate masa tu..then on the way balik maybe nk singgah nilai..nak beli some carpets and mirror..

Fuhhh, 5 hectic days but must be awesome sbb sntiasa dpt berkepit dgn hubby..i ni nk g soping beriya, tp bwk baby Suria tu jek...muat ke? slalunye muat..kereta hubby fuel consumption tinggi..rugi rugi

2 girls dh soksek2 together:

LisaLisut on December 15, 2011 at 1:27 AM said...

hahaha.bole sila2.bukan i je ade rugs tu.Hazlynda Kushairi pun ada.tp dia letak kt dapur.eh tmpt mkn.hahaha

ni la kelebihan org duk luar KL. org KL g cuti ke luar KL ,tp u dtg KL bercuti.oh indah.hahah shopping jela jwbnye. enjoy ur vacation babe :)

fainie_riz on December 15, 2011 at 5:58 PM said...

Jb ni jauh sgt ujung dunia..nak tempuh johor jek dh amik masa 2 jam..tu yg pk byk2 kali everytime nk g vacation..kalua dok KL ke, mlaka ke, sng sikit..nk g spore slalu, tak tahan tax nye pulak..(",)

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates