Wednesday, December 15, 2010

Chinta Aida Iskandar

Soksek2 by Aida & Riana at 8:09 PM
Reactions: 
Contest Bunga-bunga Cinta..


Masa pergi Pameran Pengantin and nk Booking OP, OP tu tanya, sape nama bakal suami, nak tulis siap2, nanti senang. I jawab, Muhamad Iskandar. OP berseloroh, ni dh tak tukar2 lg ea..huhuhuu..Yes Confirm my Lovely Mr. Hunter (tunang saya) is Muhamad Iskandar and he always hunting me Aida Rohayu

Saya suka byk color..kadang2 apple green..kdang2 furshia pink..kdang2 chocolate..Tapi saya tak pernah minat color kuning and tak pernah pkai color kuning.. Tp Mr.Hunter sy sgt la suka warna kuning sbb dia kata, nama die adalah nama Sultan-sultan Melayu..dan Sultan2 sgt lah sinonim dgn warna kuning. Maka kami telah memutuskan utk menjadi Raja dan Ratu Sehari dalam sepersalinan bewarna kuning di majlis bertandang kelak..Kami akan bertemakan kemelayuan dan seni songket tetapi masih elegan dengan sulaman manik dan lace..Besar angan2 kami tu (“,)

Demi memenuhi semua permintaan keluarga kerana sy adalah ank sulung dlm keluarga dan die adalah ank bongsu dlm keluarga, maka kami akn melangsungkan majlis pada musim cuti sekolah iaitu Nov 2011. Kami tak mengharapkan majlis yg super grand tp cukuplah dgn kehadiran semua ahli keluarga..Mr. Hunter org Johor dan semua adik beradik die, 9 org, berkahwin dgn org Johor jgk..Hanya die, yg ke-10 ni jek yg tersangkut dgn org Melaka. So, ramailah ahli keluarga die yg nk menyaksikan perkahwinan org Melaka

Kalau sy tanya die, knp suka sy? Die akn jawab, ‘Biarlah Rahsia, klu sume bnda bie bgtau syg, ape je yg tinggal utk bie?’. Kalau Tanya saya, kenapa sy sayang Mr. Hunter dgn penuh perasaan, ini adalah kerana, Muhamad Iskandar seorg lelaki yg sgt hormat dan sayang kan keluarga. This is the first thing that makes me in love with him. Sy pernah dgr org kata, kalau nk tgk lelaki tu jenos yg mcmana, tgk lah mcmana die layan family die. Yes he is really responsible to his family instead to my family right now.

Saya sygkan die lg sbb die ni mampu berfikir lebih rasional dr saya. Saya mpunyai pemikiran yg sgt tak terjangkau oleh pemikiran org lain dan kadang2 tak boleh diterima akal. Mr. Hunter la yg akan membimbing sy supaya sy lbh rasional. Supaya sy lbh pndai membuat keputusan.

Sy suka die sbb die hensem sgt2 infiniti..die gelap, die kurus dan fit, die ada misai dan janggut..tgk tak jemu..hahhahahah..ibu pun kata Muhamad Iskandar hensem..

Sy sgt mencintai die sbb cara kami berbeza. By that we have more space to explore our life. Sy tak prnh fishing, tp skarang dh pndai..Die tak prnh shopping, tp skarang dh pndi..i love western food, he love kampong food..right now we explore both taste..we are not perfect but perfectly match together..

Tanya sama hati apa asal sayang..adakah tandanya nampak di pandang..

1 girls dh soksek2 together:

kisah aku on February 24, 2011 at 9:39 PM said...

uiii...biarlah rahisa~~~

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates